Bekçiler tespit etti, polis baskın düzenledi

Şişli'de bekçilerin kokudan şüphelenerek polis desteğiyle bir eve yaptıkları baskında 15 kilogram uyuşturucu ile seraya çevrilen odada 27 adet kök Hint keneviri ele geçirildi.

Bekçiler tespit etti, polis baskın düzenledi
Bekçiler tespit etti, polis baskın düzenledi
GİRİŞ 09.12.2022 10:05 GÜNCELLEME 09.12.2022 10:05

Şişli'de dün  gece saat 01.30 sıralarında İnönü Mahallesi'nde devriye görevini yapan bekçiler sokakta yoğun uyuşturucu kokusu geldiğini fark etti. Bekçiler bunun üzerine polis ekipleriyle birlikte sokakta çalışma başlattı.

Tespit edilen binadaki daireye yapılan baskında 33 adet kavanozun içerisinde doldurulmuş 15 kilogram 'marihuana' adı verilen uyuşturucu ele geçirildi. Evdeki bir başka odaya giren ekipler 27 adet kök hint keneviri buldu. Gözaltına alınan S.A. isimli kadın seranın ve kavanozdaki uyuşturucuların cezaevinde olan eski eşine ait olduğunu iddia etti. İşlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen S.A., çıkarıldığı mahkemece "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretini yapmak" suçundan tutuklandı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi