Emine Erdoğan: İnsanlık dışı bir suçtur, mazereti kabul edilemez

Emine Erdoğan, çocuk istismarıyla ilgili, "İnsanlık dışı bir suçtur, sapkınlıktır. Hiçbir dine, ahlaka, geleneğe sığmaz, mazereti kabul edilemez" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Emine Erdoğan: İnsanlık dışı bir suçtur, mazereti kabul edilemez
Emine Erdoğan: İnsanlık dışı bir suçtur, mazereti kabul edilemez
GİRİŞ 10.12.2022 20:10 GÜNCELLEME 10.12.2022 20:47
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, çocuk istismarı konusuyla ilgili açıklama yaptı.

Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Çocuk istismarı, insanlık dışı bir suçtur, sapkınlıktır. Hiçbir dine, ahlaka, geleneğe sığmaz, mazereti kabul edilemez. Bu suçu işleyen, göz yuman, sessiz kalan herkes hesap vermelidir. Sürecin ben de takipçisi olacağım. Adaletin tecelli edeceğine inanıyorum."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Suç ve yanlış kişiseldir. Hiçbir suç ve sapkınlık İslâm kimliğini lekeleyemez. Burada kadınların ve kız çocuklarının mağduriyeti istismarı söz konusu. Hangi tarafın yaptığı değil. Suç ve sapkınlığın mezhebi, dini ve ırkı olmaz. Suç suçtur. Ve hayvanlar nasıl kısırlaştırılıyorsa zinaya, sapkınlığa gidenlerde aynen uygulansın ki toplum huzura kavuşsun.
    Cevapla
  • İnci 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu konu aydınlatılmalı gerçekleri ve yalanlarıyla birlikte..
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Leydim ağzınıza sağlık, Diyanet İşleri Başkanımzın ağzından duymayı bekleyip de duyamadığımız açıklık ta ve netlikte İnsan olarak verilmesi gereken bir açıklama ve beyan olmuştur. Allah sizden razı olsun....
    Cevapla
  • Timur 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler Emine hanım. Bu duyarlı tavrınız sessiz yığınların seslerini yükseltmelerine ve üzerleri örtülmeye çalışılan yanlışlıkların gün yüzüne çıkarılmasına vesile olur inşallah
    Cevapla
  • Selim Hamaloglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Hastahane 14 diyor, kemik yasi 21 diyor. Peki kiza sormuslar mi o ne diyor. Ailesi ne demis, cevresindekiler de mi görmemis. Avrupam´nin homo larina bakacagimiza, kendi sapiklarimiza bir bakabilsek. Kadini, kizi sadece bir objeden ibaret gören zihniyete lanet olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri