Son Dakika: Suriye'nin kuzeyinde 4 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi!

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerine saldırı hazırlığında olan 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

GİRİŞ 11.12.2022 14:51 GÜNCELLEME 11.12.2022 15:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyinde saldırı hazırlığında olan 4 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.

MSB'den yapılan açıklamada, "Mehmetçikten teröristlere bir darbe daha! Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerine saldırı hazırlığında olan 4 PKK/YPG’li terörist hain emellerine ulaşamadan etkisiz hâle getirildi." denildi.

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Ahmed 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür, yiğitlerin eline sağlık. Allah Teala şerlere karşi daima yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • Bolu komando 1 yıl önce Şikayet Et
    Mucadeleye hep devam lakin akil hocalari bunlara kucuk gruplara bölunmelerini emretti. Operasyon kapsamli bir sekilde devam ediyor gruplar sinira yakin degil daha ic kesimlere kactilar suriyede. Buyuk les almak bugunlerde zor ancak siha ve ihalar tespit ederse les sayisi artar
    Cevapla
  • Kahrol CHPKK.... 1 yıl önce Şikayet Et
    geberin ermeni soylari...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık