İtirafçı oldular... 100'ün üzerinde FETÖ'cü deşifre edildi

Geçtiğimiz aylarda örgütün Kara Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 2'si mahrem imam 9 örgüt mensubu, 100’ün üzerinde FETÖ'cüyü ifşa etti.

İtirafçı oldular... 100'ün üzerinde FETÖ'cü deşifre edildi
İtirafçı oldular... 100'ün üzerinde FETÖ'cü deşifre edildi
GİRİŞ 12.12.2022 16:18 GÜNCELLEME 12.12.2022 16:18

Devletin kılcal damarlarından temizlenen FETÖ'nün güncel yapılanmalarına yönelik soruşturmalar sürüyor. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün Kara Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına yönelik operasyon düzenlenmişti. Örgüt hakkında bildiklerini anlatan FETÖ’cüler, 100’ün üzerinde örgüt mensubunun ismini verdi.

ÖRGÜTTE ÇÖZÜLMELER SÜRÜYOR

15 Temmuz’dan sonra kripto yapılanmaları tek tek açığa çıkartılan FETÖ’de çözülme sürüyor. Ankara Terörle Mücadele Şubesi ekipleri her delili tek tek ortaya çıkarırken, Emniyet’teki sorgusunda bu delilleri karşısında gören FETÖ’cüler çareyi itirafçı olmakta buluyor.

9 KİŞİ İTİRAFÇI OLDU

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün Kara Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına yönelik operasyon düzenlenmişti. Gözaltına alınanlardan 2’si mahrem imam 9 şüpheli etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak itirafçı oldu.

100'ÜN ÜZERİNDE KİŞİYİ DEŞİFRE ETTİLER

Örgüt hakkında bildiklerini anlatan FETÖ’cüler, 100’ün üzerinde örgüt mensubunun ismini verdi. Bu kişilerle ilgili Başsavcılık, “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan ayrı ayrı iddianame hazırladı.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş