Fenomen Fevzi, Erdoğan ile buluşmasını anlattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun'da gençlerle buluşmasına damga vuran 12 yaşındaki fenomen Fevzi Kaan Türker, Erdoğan ile buluşmasında neler konuştuklarını anlattı.

GİRİŞ 13.12.2022 11:28 GÜNCELLEME 13.12.2022 11:28
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun Mitingi sonrası gençlerle buluşmasında en çok ilgiyi küçük yaşına rağmen 460 bin takipçisi olan, 12 yaşındaki sosyal medya fenomeni Fevzi Kaan Türker gördü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fevzi'ye gülümseten tavsiye;

Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'ndaki buluşmaya katılan ve kendisiyle özdeşleşen "İzabella" şarkısını canlı olarak Erdoğan'a söyleyen Fevzi Kaan, o anları ve duygularını anlattı.

ÇOK MUTLU OLDU

Miting günü öğle saatlerinde babasına gelen telefonla, gençlik buluşmasına davet edildiğini öğrendiğini anlatan Fevzi Kaan, "Babamla birlikte orgumuzu alarak salona gittik.

Cumhurbaşkanımız elimi sıkıp, "Nasılsın Fevzi" dedi. Ben de iyiyim dedim ama çok heyecanlandım. Başarımı kutlayıp, 'ama okulunu bırakma. Sonuna kadar da oku.

O zaman maddi manevi senin arkandayım' dedi. Bu sözler hoşuma gitti. Ben de kendisine kendi yorumumla İsabel şarkısını söyledim. Çok mutlu oldu" dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ GİBİ DÜŞÜNÜYORUZ

Fevzi Kaan'ın babası Hakan Türker ise Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, gençlerle buluşmada oğlunu da davet etmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Cumhurbaşkanımız gibi düşünüyoruz. Fevzi okumalı. Geleceğini sosyal medya üzerine değil okulu üzerine kurmalı. Zaten okuluna devam ediyor. Hatta eksikliği olan derslerinde takviye alıyor. Cumhurbaşkanımızın daveti ise bizim gururumuzu okşadı. Kendilerine teşekkür ederiz" dedi.

"SEN VARSAN KEYFİM MEYFİM ON NUMARA"

Fevzi Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a itafen 'Başkanım sen varsan keyfim meyfim on numara' demesi ise büyük alkış alırken sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yediden yetmişe bütün iyi insanların sevgisini kazanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Fatih... 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş bomboş bir çocuk.Takipci sayısı olmuştur 10 numara.
    Cevapla
  • melek 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuğun ne yeteneği var şimdi fenomen olmuş neyi başarmış
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bebede ozguven patlaması var
    Cevapla
  • turgut 1 yıl önce Şikayet Et
    gençleri boş işlere teşvik etmemek lazım..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstifa etmemek için direniyor! Mehmet Büyükekşi'nin yeni açıklamaları pes dedirtti
Başkent Ankara'yı sağanak vurdu! Cadde ve sokaklar göle döndü