Beşiktaş Belediyesi'nde "rüşvet" operasyonu! Eski başkan Murat Hazinedar aranıyor

Son dakika... Beşiktaş Belediyesi'nde rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda eski belediye başkan yardımcıları ve şu anki zabıta müdürü dahil 16 kişi gözaltına alındı. Eski belediye başkanı Murat Hazinedar'ın ise arandığı öğrenildi.

GİRİŞ 13.12.2022 13:28 GÜNCELLEME 13.12.2022 17:21
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Belediyesine yönelik çıkar amaçlı suç örgütü kurma, rüşvet, irtikap suçlarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen 17 şüpheliden 16'sı yakalanırken, eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar aranıyor.

ÇIKAR AMAÇLI SUÇ ÖRGÜTÜ KURMA, RÜŞVET, İRTİKAP SUÇLARI...

Beşiktaş Belediyesine çıkar amaçlı suç örgütü kurma, rüşvet, irtikap suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, eski Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Avni Sipahi, Rıfat Örnek ile zabıta müdürü Selçuk Bartınlı'nın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

EŞ ZAMANLI OPERASYON

Bunun üzerine harekete geçen İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Eski belediye başkanı Murat Hazinedar

MURAT HAZİNEDAR ARANIYOR

Operasyonda şüphelilerden 16'sı gözaltına alınırken, eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

CHP'DEN AÇIKLAMA

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Beşiktaş Belediyesinde "rüşvet" soruşturmasıyla ilgili değerlendirmesi sorulması üzerine de "Bu konuda yasalara saygılı olacağız. Bir yerde usulsüzlük, yolsuzluk varsa araştıracaklar, bakacaklar, inceleyecekler ama bu olayda olduğu gibi değil. Bu olaya yaklaştıkları gibi değil objektif bakacaklar, yaklaşacaklar, siyaseten değil hukuki olarak yaklaşacaklar, eğer bir suçu varsa cezasını görecek." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 88
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    benim gözümün önünde bir iş adamından bir imza karşılığında yüzbin dolar istedi bu şahıs
    Cevapla
  • Jk 19 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi partiden belediye baskanı..?
    Cevapla
  • Kenan Çetin 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaset ile başa geçen Kılıçdaroğlu YCHP'si deyince akla tamam şimdi buldum! Yolsuzluk, yalan, iftira gelir
    Cevapla
  • Kadir Akgün 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş çarşıda kiralik binamız bunların yüzünsen 4.yıl boş kaldı. Huseyin avni sapihinin yanında 3 ay boyunca 75 yaşindaki babamla gidip geldik. 2013 yılında 100 bintl hava parası istedi. Yasa dışı hiçbbirşey sorun olmamasına rağmen gelen kiracılari ruhsat konusunda korkuttu en son gelen kiracıdan 200 bin tl ruşver istedi utanmadan vermezseniz ruhsat alamasjniz demişti. Yaziklar olsun bunlarin zihniyetine. Kayyum atandıktan 1 ay sonra kiralandı.
    Cevapla
  • @rom@ 1 yıl önce Şikayet Et
    hırsızız diyemiyorsunda.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fırtına'ya derbide Samsunspor çelmesi!
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı