Kozan’da silahlı çatışma: 2 ölü

Adana'nın Kozan ilçesinde çıkan silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti.

Kozan’da silahlı çatışma: 2 ölü
Kozan’da silahlı çatışma: 2 ölü
GİRİŞ 14.12.2022 16:44 GÜNCELLEME 14.12.2022 16:44

Alınan bilgiye göre, Türkeli Mahallesi, Atatürk İlköğretim Okulu yanında meydana gelen olayda, iddiaya göre, 01 D 1838 plakalı otomobildeki Emrah Kara ve Vahit Kara, içerisinde husumetlileri Ferdi B.'nin bulunduğu 01 ALS 571 plakalı otomobilin önüne kesti.

Taraflar arasında çıkan silahlı çatışmada Vahit ve Emrah Kara olay yerinde pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti. Vahit Kara ve Emrah Kara'nın cansız bedeni morga kaldırıldı.

Çatışmanın olduğu bölgede bulunan galerideki araçlar da hasar gördü. Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Olaydan sonra kaçan Ferdi B.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler