Gaziantep'te zincirleme trafik kazası: 17 yaralandı, tır sürücüsü kaçtı

Gaziantep'te tırla iki halk otobüsünün karıştığı zincirleme trafik kazasında 17 kişi yaralandı. Tır sürücüsü olay yerinden yaya olarak kaçarken kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

GİRİŞ 14.12.2022 20:23 GÜNCELLEME 14.12.2022 20:23

Kaza, akşam saatlerinde Şehitkamil ilçesi Aydınlar Mahallesi İpekyolu Çimento Kavşağı ile Mezarlık Kavşağı arasında meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki sürücüsü öğrenilemeyen 27 L 7605 plakalı tır, önünde seyir halinde olan Kasım G. idaresindeki sarı halk otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan halk otobüsü önünde seyir halinde olan Yusuf Y. kontrolündeki 27 H 153 plakalı mavi halk otobüsüne çarptı.

17 KİŞİ YARALANIRKEN, TIR SÜRÜCÜSÜ KAÇTI!

Meydana gelen zincirleme kaza sonucu tır sürücüsü olay yerinden yaya olarak kaçarken, iki otobüste bulunan toplam 17 yolcu yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber