Bozdağ'dan dikkat çeken İmamoğlu açıklaması!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 6 yaşındaki çocuk istismarı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu davaları hakkında açıklama yaptı.

Bozdağ'dan dikkat çeken İmamoğlu açıklaması!
Bozdağ'dan dikkat çeken İmamoğlu açıklaması!
GİRİŞ 15.12.2022 14:56 GÜNCELLEME 15.12.2022 15:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 6 yaşındaki çocuk istismarı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu davaları hakkında açıklama yaptı.

Adalet Bakanı, 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar davası hakkında da "Hukuk işliyor, yargı kararını beklemeliyiz, eninde sonunda hak da adalet de yerini bulacaktır" ifadelerini kullandı.

'İMAMOĞLU HAKKINDA KESİNLEŞMİŞ HAPİS VE SİYASİ YASAK YOK'

Bozdağ, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen hapis cezası için de "Hakimler görevlerinde bağımsızdır, kararlarını anayasaya göre alırlar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında kesinleşmiş hapis ve siyasi yasak yok. Böyle bir algı oluşturuldu. Bu karar karşı temyiz yolu açıktır, nihai karar sonra açıklanacak" dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • pusula 1 yıl önce Şikayet Et
    tepkiyi görünce geri vites açıklaması olmuş
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    böyle bile olmamalıydı nasıl bu şekilde kaos oluşmasına izin veriyon bekir efendi. takip edeceksin bu gibi kaos kumpas dosyalarını. kim bu hakim araştırılsın telefonları hesapları incelensin. hala fetö var halaaaa
    Cevapla
  • Müslim 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk dediği 26 yaşında değil mi? Çok ilginç? Demek ki biri babasını kocasını içeri attırmak istese 20 sene önce bana taciz ettiler dese yeterli… bu mümkün bu ülkede.. yeter ki arkanda aile bakanlığı olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!