O iddia sonrası Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Karar verildi...

Münevver Karabulut'u öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırıp çöpe atan Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar etmediği iddiasıyla mezarının açılması talebi savcılık tarafında reddedildi.

O iddia sonrası Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Karar verildi...
O iddia sonrası Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Karar verildi...
GİRİŞ 17.12.2022 11:18 GÜNCELLEME 17.12.2022 18:43
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçırıldığını öne süren baba Süreyya Karabulut suç duyurusunda bulunmuştu. Savcılık, Cem Garipoğlu'ndan öldüğü gün alınan doku örnekleriyle babasının DNA örneklerinin karşılaştırmasını yaptırdı.

ANNE VE BABASIYLA DNA KARŞILAŞTIRMASI

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Adli Tıp Kurumu Biyoloji İhtisas Dairesi'nce yapılan incelemede 10 Ekim 2014 günü Silivri 5 Nolu L Tipi Cezaevi'nde ölen şahıstan alınan DNA profili ile Cem Garipoğlu'nun anne ve babasından alınan DNA örnekleri arasında yüzde 99.99 uyum olduğunu belirterek kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi. Bu kararla Garipoğlu'nun mezarının açılmayacağı belirtildi.

8 YILDIR BU BENİM EN KORKUNÇ KABUSUM

Süreyya Karabulut "8 yıldır bu benim en korkunç kabusum. Hiç aklımdan kınalı kuzum çıkmadığı gibi bir de bu cellat gerçekten öldü mü kaçtı mı şüphesi. Uyuyamıyorum. Cesedini bize göstermediler. Fotoğraflarını eşim ve avukatımız görmüş. Fotoğraf bir şey ifade etmiyor. Gözümle cesedini görsem belki ikna olurdum" diye içindeki dinmeyen şüpheyi anlatmıştı.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne abla Esim gördü diyorsun esin sana yalanmi söylüyor devlete inanmiyormusun esin ben gördüm diyorsa kapat artik böyle kendi kendini yersin
    Cevapla
  • Bayrampaşa 1 yıl önce Şikayet Et
    Fotoğrafı görmüş diyor cesedi görseydik ikna olurduk diyor....
    Cevapla
  • Antalya alanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Paran varsa adalet işler paran yoksa adalet işlemez..bu dünya para babalarının zenginlerin dünyası dayın varsa arkanda sağlamsa arkan adamda öldürsen cezasi yok böyle adalet olmaz olsun.biri oluyor parasi olmadığı için hakkı aranmıyor diğeri öldürüyor parasi olduğu her türlü hokkabazlikla dışarı salinabiliyor.en büyük adalet öldükten sonra yüce divanda görülecek o zaman ne olacak bakalım. Orda ne parasi onlara fayda edecek ne tanıdıkları nede akrabaları kurtaracak.
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim sen halksın. Sen bu adaleti tesis edecek olan yargının da iktidarın da seçenisin. Bu dünyada adaleti bulsan diğer tarafa bırakmayacaksın da zayıf kalınca kendini avutmak için diğer dünyaya sarılıyorsun. hani yarın kıyamet kopacaksa elindeki fidanı dikecektin ya....
    Cevapla
  • Yalnız 1 yıl önce Şikayet Et
    Hep yahudi filimleri bunlar çok paran var ise herkes dostun her iş çözülür
    Cevapla
  • Hadi bakalim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu taraftaki Paranın gücü! Bir de öbür taraf var gerçek adalet sahibinin kesin hükmü.
    Cevapla
  • Elazigli 2323 1 yıl önce Şikayet Et
    Adalet bakanligi ne is yapiyor? Millet.mumyadan dna ornegi alıyor Inceliyor hangi krala ait emin olmak icin,bu garipoglumudur ne zikkimdir onunkimi alinmiyor, Savci 1çi derece şüpheli bu mevzuda sananeee neden izin vermiyorsun adama ilkin bu soruyu sorarlar baban oglumudurki bir zengin icin halki adalete karsi muhalefet yaptiriyorsun,var bunda bi oyun apacik belli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel ile ne konuştu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama
Çamlıca Camisi'nin açılışının 5'inci  yılı! Dünyanın her noktasından ziyaretçi alıyor....