İstanbul’da fuhuş operasyonu: 7 gözaltı

İstanbul’un 3 farklı ilçesinde fuhuş operasyonu düzenlendi. Organize bir şekilde fuhuş yaptırdıkları tespit edilen 2'si kadın 7 şüpheli, operasyon sırasında gözaltına alındı. Fuhuş yapmaya zorlanan 5 mağdur kadın ise kurtarıldı.

İstanbul’da fuhuş operasyonu: 7 gözaltı
İstanbul’da fuhuş operasyonu: 7 gözaltı
GİRİŞ 18.12.2022 14:36 GÜNCELLEME 18.12.2022 14:36

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği, 3 ay süren fiziki takip sonrasında İstanbul'da organize şekilde fuhuş yaptıran çeteyi tespit etti.

Ekipler, kimliklerini tespit ettiği şüphelilere ait olan; Ümraniye, Çekmeköy ve Şişli’deki 12 farklı adrese 14 Aralık Çarşamba tarihinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda 2'si kadın 7 şüpheli gözaltına alınırken, zorla fuhuş yaptırıldığı tespit edilen 5 kadın ise koruma altına alındı.

Şüpheliler, karakolda tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 4'ü tutuklanırken, 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!