AK Partili Bülent Turan'dan EYT açıklaması!

AK Parti Grup Başkanvekili Turan’dan katıldığı bir canlı yayında EYT bekleyenleri ilgilendiren açıklamalarda bulundu. EYT için bir hafta daha bekleyelim diyen Turan ‘Ortak formüle’ dikkat çekti.

GİRİŞ 19.12.2022 06:27 GÜNCELLEME 19.12.2022 12:34
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesinde sona yaklaşıldı. EYT düzenlemesindeki gelişmeler merak ediliyor. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan Beyaz TV’de "Akılda Kalsın" programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. EYT düzenlemesinde meclise geldiği gün yasalaşacak diye iddiamız yok diyen Turan, “Bir hafta daha bekleyelim” diyerek tarih verdi. 

2ORTAK FORMÜLÜ BAKANIMIZ AÇIKLAYACAK'

EYT düzenlemesinin ham halinin aralık ayında Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) geleceğini söyleyen Turan, "Ortak bir formülü yakın zamanda, ocak ayına gelmeden Bakanımız açıklayacak" diye konuştu.

İMAMOĞLU VE ALTILI MASA AÇIKLAMASI

Turan, İmamoğlu'nun yargılandığı davada çıkan karar üzerinden bir tiyatro oynandığını savunarak, "Masa falan kalmadı ortada. Altılı Masa’nın dağıldığını, ortak bir iddiası olmadığını düşünüyorum” dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 121
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyt haktır sadaka degildir. Şartsız Formülsüz 1999 Öncesı sgk gırısı olanlar 25 yıl 5000 gün is gunu hakkımızı istiyoruz Yas sartı istemiyoruz.
    Cevapla
  • Satılmış 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyt İLE dalga geçerse akp çok oy kaybı olur ben Reis e güveniyorum eyt bitecek yaş getirirse çok büyük oy kaybı olur ben Reis e güveniyorum eyt bitecek
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanımız bugüne kadar herzaman mazlumun yanında ben koyu AKP liyim inanıyorum reis yaşı kaldıracak
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Bekliyoruz bekliyoruz hayırlısı
    Cevapla
  • yandım ali 1 yıl önce Şikayet Et
    ne eyt imiş arkadaş herkes ayrı bir tabir kullanıp kafa karıştırıyor açıklayın gitsin bıktırdınız valla...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi