Yeni Çağ Gazetesi Haber Müdürü Ergin'den skandal sözler: Hafızlık asalaklık adaylığıdır...

Yeni Çağ Gazetesi Haber Müdürü Fatih Ergin, hafızları hedef alarak sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla vatandaşları çileden çıkaran skandal ifadeler kullandı.

GİRİŞ 19.12.2022 11:04 GÜNCELLEME 19.12.2022 11:15
Bu Habere 618 Yorum Yapılmış

İYİ Parti'ye yakınlığıyla bilinen Yeniçağ Gazetesi'nin Haber Müdürü Fatih Ergin, hafızlık eğitimine ilişkin haddi aşan skandal ötesi ifadeler kullandı.

Yeni Çağ Gazetesi'nin Haber Müdürü Fatih Ergin

HAKARET ETTİ: HAFIZLIK ASALAKLIK ADAYLIĞIDIR

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşım yapan Fatih Ergin, yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'i ezberleyen hafızlara yönelik "Hafızlık bu çağda neye yarıyor? Teknoloji çağında 'hafızlık' asalaklık adaylığıdır." şeklinde skandal sözler sarf etti.

Konya'da 750 Hafız için düzenlenen İcazet Tevdi Töreni'nden bir kare...

İşte Yeni Çağ Gazetesi Haber Müdürü Fatih Ergin'in Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda kullandığı skandal ifadeler;

Müftülükler hafızlık kursu inşaatına yardım topluyor, tarikatlar görkemli hafızlık icazet törenleri yapıyor. Hafızlık bu çağda neye yarıyor? Teknoloji çağında "hafızlık" asalaklık adaylığıdır. O çocuk bir şey üretip geçinemez! Derdiniz sevapsa cumaları SMA'lılara para toplayın!

Herkesin elinde cep telefonunun olduğu iletişim çağında hafız yetiştirmek, bir şey üretmeden toplumun sırtından geçinecek asalaklar yaratmaktır. Bu çocuklar insanlık için bir şey üretmeyecek, sadece tarikatların siyaset ve Diyanet'ten geçinme düzenini devam ettirmeye yarayacak!

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Din üzerinden algı yapmaya çalışarak hafızlara dil uzatan Fatih Ergin'in sözlerine sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.

Vatandaşlar Ergin'in hadsiz sözleri sonrası devlet kurumlarının harekete geçmesi çağrısında bulundu.

Kahramanmaraş'ta İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında eğitimlerini tamamlayan 600 kursiyer için düzenlenen Hafızlık İcazet Töreni'nden bir kare...

KAYNAK: HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 618
  • Jk 19 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayvanı dahi bir amac icin yaratıldı.Mümün olmayan, bir tek amac icin yasar. Kendi nef si.Kim tarafından yaratıldı, bil mez. Nefsi icin,düsünen bir et yığınıdır.Kuran ise ; İnsanliga bir kurtuluştur.Seytani nefis ten. Ruhsal, bedenen hastalık lardan.Komşula bogaz boğaza gelmemekten. Midesini terle meden doldurmaktan kurtulus tur. Mümün olmayan, Cenneti bilmez. Paradıŕ cenneti. Kurtu luşa erişmek icin, ögretici, ay dinlatıcı bu dersi genc dimağ lara kim verecek? Hafızlar. Kur an' ı öğrenecek, genc nesillere ögretecek.Gecmiste Lut, Med yen, kavimleri ve firavun gibi sapıkların sonu, Kuran'da bir bir anlatılıyor.Alnı secdeye gelmeyen nereye gidecegıni nasil bilsin..?
    Cevapla
  • Hafız 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın zekası hafızlığı anlamaya yetmemiş.bunun için onu suçlamayın.zeka düzeyi o kadarmış demek ki...
    Cevapla
  • YaşarSan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar belli frekanslarda hortlamaya devam ediyorlar. Ama siz hortladıkça biz de sizi cortlatmaya devam edeceğiz.
    Cevapla
  • Cengaver 1 yıl önce Şikayet Et
    Asalak derken aynaya bakıyordun eminim.sen ve senin kokuşmus zihniyetinde kiler hafızlara kurban olun.zibidi takımı. Senin zeka seviyen hafızlıgın değerini anlamaya yetmez.80 yıldır çağdaşlık sloganı atıp heykelden başka bir halt üretemeyenlee,şehir hastaneleri, otoyollar,hızlı trenler,İHALAR sihalar kızılelmalar Marmaray yapan gerçek çağdas güzel ve mütedeyyin insanlara laf ediyor ahmak sürülwri
    Cevapla
  • Asker 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ölunce namazini elinde cep telefonu olan birisi kildirsin. Zavalli yaratik
    Cevapla
  • Ayşe Nur 1 yıl önce Şikayet Et
    Buna cenaze namazı mı kılınır ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!