CIA'nın operasyon elemanı Rubin'den Erdoğan'a tehdit: Türkiye senden kurtulacak

CIA ve Pentagon'un psikolojik harp elemanı olarak bilinen Michael Rubin, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik tehditkar bir paylaşım yaparak "Türkiye senden kurtulacak" dedi.

GİRİŞ 19.12.2022 14:36 GÜNCELLEME 19.12.2022 20:10
Bu Habere 866 Yorum Yapılmış

Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a düşmanlığıyla bilinen, son olarak CIA ve Pentagon'un psikolojik harp elemanı olarak kullandığı Michael Rubin, yeni bir skandala imza attı. Neocon Rubin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. 

RESMEN TEHDİT ETTİ

ABD’li Rubin, “@mrubin1971” uzantılı resmi Twitter adresi üzerinden yaptığı paylaşımda “Bir gün Türkiye senden kurtulacak ve senin ismin lanetlenecek.” şeklinde alçak söylemlerde bulundu.

CIA'nın operasyon elemanı Rubin, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Erdoğan kızgın çünkü:
1- Ben onun kriminal icraatlerini eleştiriyorum
2- Erdoğan’ın anti-demokratik baskılarına karşı diğer ülkelerin AKP’yi tanımaması gerektiğini savunuyorum.
Özur dilerim Sn. Başkan: Beni susturamazsın. Bir gün Türkiye senden kurtulacak ve senin ismin lanetlenecek.”

İLK REZİLLİĞİ DEĞİL

CIA ve Pentagon’un psikolojik harp elemanı olan ABD’de American Enterprise Institute isimli düşünce kuruluşunda görev yapan CIA ve Pentagon’un psikolojik harp elemanı olarak faaliyet yürüten Michael Rubin, daha önce 15 Temmuz darbe girişimini savunmuş, FETÖ'ye açıktan destek vermiş ve Başkan Erdoğan’a defalarca kez tehdit ve hakarette bulunmuştu.

DARBEYİ SAVUNMUŞTU

Rubin, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminden sonra kaleme aldığı "Neden Türkiye'deki darbe ümit anlamına gelebilir" başlıklı yazısında açıkça kanlı girişimin Türkiye için "iyi bir şey" olduğunu yazmış, Başkan Erdoğan ve hükümetten "ancak bu şekilde kurtulmanın mümkün olduğunu" savunmuştu.

FETÖ'NÜN İNTERNET SİTESİNDE MAKALESİ ÇIKTI

Rubin, FETÖ'ye verdiği destekle de biliniyor. Darbe girişiminde FETÖ'yü aklamaya çalışan ve Türkiye aleyhindeki mesnetsiz iddia ve iftiralarında bulunan Rubin'in, "Reconsidering Fetullah Gülen (Fethullah Gülen'i Yeniden Düşünmek)" başlıklı makalesinin FETÖ örgütü elebaşı Gülen'e ait internet sitesinde yer alması dikkati çekmişti. Başkan Erdoğan, Türkiye'ye yönelik düşmanca tavırlar sergileyen Rubin hakkında 'örgüt adına suç işlemek'ten suç duyurusunda bulunmuştu.

KAYNAK: HABER7
Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 866
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    İt ürür kervan yürür. Takılmayın havlamasa sorun var demektir. Havlamadıklarına bakın anlarsınız
    Cevapla
  • Oncevatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Cehennemin dibine kadar yolun var. Cibiliyetsiz. devletin bekası herseyden önce gelir. Erdoğanı devirmek için algı yapan,bu itlerle bir olup memleketi karistiran içimizdeki çakallar , nerde durduğunuza iyi bakın.devlet batarsa senin cebin dolsa ne yazar . Bu soysuzların desteklediği masalara oy verecek kadar şuurunuzu mu kaybettiniz. Ekonomi illaki duzelecek. Hicbirsey sonsuza kadar sürmez. Yeter ki Devletimiz ayakta olsun, bu itlerin oyunlarına alet olmayalim. Ayrica Turkiye sizden ve sizin desteklediğiniz vatan hainlerinden kurtulmak istiyor. Erdoğan dan değil.
    Cevapla
  • Ozcan- 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu soylemler cok iyi oluyor turkiye erdogana daha siki sarilacak dogru yoldasiniz devam edin
    Cevapla
  • Müslüman Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim büyüklerimiz boşuna dememişler İTLER ürür ve ürümeyede devam edecekler. Ama bu kutlu kervan yolundan sapmadan Rabbimizin izniyle doğru bildiği yoldan yürümeye devam edecektir inşallah.
    Cevapla
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    Üljenin gelişmesini istemeyen ülke düşmanları Erdoğan ülkesine bütün Dünyaya yardımcı Amerika bütün dünyayı Türkiyeyi yok etme karıştırma detdinde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!