İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan sert sözler! Kılıçdaroğlu'na 'İç işleri' yanıtı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e; İmamoğlu ile Yavaş'ın adaylığı konusunda "iç işlerimiz" diyerek sert bir tepki göstermişti. Kılıçdaroğlu'na ilk yanıt İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'ndan geldi.

GİRİŞ 20.12.2022 02:59 GÜNCELLEME 20.12.2022 09:32
Bu Habere 174 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun giriştiği 'Saraçhane Operasyonu' İYİ Parti ve CHP arasındaki kavgayı alevlendirdi.

YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle aldığı mahkumiyet cezasının ardından 'mağduriyet' algısıyla adaylık için yeniden kolları sıvayan Ekrem İmamoğlu Saraçhane'de sahneye çıktı.

Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'e adaylık uyarısı: İşimize karışmasınKılıçdaroğlu'ndan Akşener'e adaylık uyarısı: İşimize karışmasın

KILIÇDAROĞLU'NDAN AKŞENER'E SALVOLAR: "İÇ İŞLERİMİZE KARIŞMA"

Akşener'in 'İmamoğlu ve Yavaş'a hayır' demeyiz açıklamalarıyla ilgili soruyu yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Bir parti başka bir partinin iç işlerine karışmamalı. Her partinin kendi kuralları vardır. Her parti kendi içerisinde değerlendirmesini yapmalı." dedi ve ortağını açıkça ikaz etti.

İYİ PARTİ'DEN SERT YANIT

İYİ Parti'nin etkili isimlerinden Yavuz Ağıralioğlu, Kılıçdaroğlu'nun uyarısının yanlış olduğuna dikkat çekerken, "Kemal Kılıçdaroğlu da İstanbul'da aday olmuştu ama kazanamamıştı." ifadelerini kullandı.

"KEMAL BEY DE İSTANBUL'DA ADAY OLMUŞTU AMA KAZANAMAMIŞTI"

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun Kılıçdaroğlu'nun 'iç işlerimize karışma' mesajına verdiği yanıt ise şöyle:

"Kazanacak aday vurgusuyla kazanacak 2 adayla ilgili değerlendirmeler, neden iç işlere müdahale olarak değerlendirilsin. İstanbul ve Ankara'da kazanan proje İYİ Parti'nin projesidir. Meral Hanım, İmamoğlu'na milletin iradesine sahip çıktı. İç işlerine karışma yorumları yanlış olur. Kemal Bey de İstanbul'da aday olmuştu ama kazanamamıştı. Bu isimler kazandılar, bizim projemiz tuttu. Denenmiş ve kazanmış kişilerle ilgili değerlendirmeleri iç işlerine karışmak olarak değerlendirmeleri iç işlerine karışmak olarak görmeyi sübjektif görüyorum. 'Benimle misiniz' demesindense 'kiminle kazanılabilir' demesi gerekiyordu. Akşener'in, Ekrem Bey ve Mansur Bey ismi olabilir demesinde de aynı motivasyon var."

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 174
  • Yiğido SİVAS 1 yıl önce Şikayet Et
    Yavuz bırak bu ayakları sevgili demokrat abin değil İSTANBULU tüm girdiği seçimleri kaybetti ZİLLETİN erenleri TOPUNUZU sandığa GÖMECEĞİZ ALLAHIN İZNİYLE
    Cevapla
  • aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    yemin ederimki iyi parti diyorki cumhur ittifakı yıkılsında türkiye ne olursa olsun isterse parça parça olsun diyor. baksana iyi parti daha hiç bir zaman hdp ve pkk ya toz bile kondurmuyor.
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    İkisi ortak aday olsa gene kazanamaz.
    Cevapla
  • kdr 1 yıl önce Şikayet Et
    İYİ partiye oy verenlere inanamıyorum. kör ve sağırlar . ALLAH hidayet versin
    Cevapla
  • Mevlüt Aykılıç 1 yıl önce Şikayet Et
    O zamam pkk hdp liler chp adayını desteklememişti. İp zaten yoktu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kars'ta köylülerin hemen önüne yıldırım düştü
Küçükbaş hayvanda stokçuluğun kurban fiyatlarını artırdığı iddiası