Canlı yayında 11 yaşındaki kız çocuğuna istismarda bulunan şüpheli tutuklandı

Bursa'da, sosyal medyadan yaptığı canlı yayında 11 yaşındaki kız çocuğuna istismarda bulunan Emre T. (30), tutuklandı.

Canlı yayında 11 yaşındaki kız çocuğuna istismarda bulunan şüpheli tutuklandı
Canlı yayında 11 yaşındaki kız çocuğuna istismarda bulunan şüpheli tutuklandı
GİRİŞ 20.12.2022 15:12 GÜNCELLEME 20.12.2022 15:16
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Osmangazi ilçesinde 3 yıl önce Emre T., arkadaşının kız kardeşi olduğu öğrenilen 11 yaşındaki kız çocuğu yanındBursaayken sosyal medya hesabından canlı yayın açtı. Emre T., yayın sırasında kız çocuğuna istismarda bulundu.

Sosyal medyada geçen günlerde yayınlanan görüntüleri ihbar kabul eden İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, harekete geçti. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte hesapla yayın açan Emre T.’yi tespit etti. Emre T., 18 Aralık’ta Osmangazi ilçesindeki evine düzenlenen baskınla gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddeden Emre T., mevcut delil durumu göz önünde bulundurularak, ‘Çocuğa cinsel istismar’ suçlamasıyla sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    o yaştaki bir çocuğa uyanan nefis insan nefsi olamaz. idam şart
    Cevapla
  • hukk 1 yıl önce Şikayet Et
    taciz tecavüz adam öldürmekten daha ağır cezalandırılması gereken bir suç. Katledilip ölen 1 kez ölüp kurtuluyor ancak taciz edilen kurtulmuyor sapığı yine gidip o çevreye mağdura musallat oluyor. Taciz edilen sapığı ile aynı muhitte her saniye her gün yeniden ölüyor.
    Cevapla
  • öneri 1 yıl önce Şikayet Et
    idam etmiyorsanız ömür boyu hapis verin başka türlü bu sapkınlıkların önünü alamazsınız 3 5 ay 3 5 yıl hapis kesmez bu sapıkları birkez ellerine mağdur geçince o mağdurun etrafında köpek gibi dolaşır durur bunlar. Psikologlara psikiatristlere sorun bunları ıslah etmek mümkün değil toplumdan ömür boyu hapisler tecrit edip kendileri gibi sapıklarla aynı koğuşa koymanız lazım.
    Cevapla
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    lgbt propagandasının sonucu bu sapkınlıklar. çocukları da bu pisliğe bulaştırmaya çalışan lgbtcilerin propagandası yasaklanmalı.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Tiktok canlı yayın bu ülkenin başına bela. Kapatın bu rezilliği
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…