Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşıyla görüştü: Terörle mücadele kararlılıkla sürdürecek!

Son dakika haberi... Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Blinken'la görüşmesinde Türkiye'nin Suriye’de terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğini vurguladı.

Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşıyla görüştü: Terörle mücadele kararlılıkla sürdürecek!
Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşıyla görüştü: Terörle mücadele kararlılıkla sürdürecek!
GİRİŞ 22.12.2022 19:47 GÜNCELLEME 22.12.2022 20:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü. Çavuşoğlu görüşmede, Türkiye'nin Suriye’de terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğini vurguladı.

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Çavuşoğlu ile Blinken'ın telefonda görüştüğü, tarafların tahıl anlaşmasının uygulanması başta olmak üzere Ukrayna’daki son gelişmeler, NATO'nun genişlemesi, Türkiye'nin F-16 tedarik süreci ve Ankara ile Washington arasında gelecek döneme ilişkin ziyaret takvimini ele aldığı bildirildi.

Açıklamada, görüşmede Suriye’deki son gelişmelerin de gündeme geldiği, Bakan Çavuşoğlu'nun Türkiye'nin terörle mücadelesinin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladığı kaydedildi.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • HIDIR BUDUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir ay Kürecik radarını bakıma alın..ABD'nin "Suriye 30 km cekılmesi ve F-16 onay mevzuunu" gözlemleyin.. Baktınız uzatılıyor...Bunun üzerine "Bir ay İncirlik meydanını bakıma alın"..Bu arada mecliste "Kızıldereli soykırım kınama yasası " çıkarın..Baktınız yine olmadı.. "Suriye'de ABD gayri kanuni ve işgalci" diyen ÇİN devletinden bir heyet çağırın ve Çin Ekibine "İncirliğe yeni kiracı gibi "gezdirin.. Doğu Akdenizde "Türkiye, Çin ve Rusya" tatbikat yapsın..
    Cevapla
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Terörü destekleyen bu hainler deyilmi neyi görüşüyoruz bu katillerle
    Cevapla
  • Cenk 1 yıl önce Şikayet Et
    Terörün başı amerikadır.teröristler amerikanın köpekleridir
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerika yani İsrail etrafımızı askeri üsleri ile sardı. Neyi konuşuyoruz ne Amerika 'sı. Amerika İsrail silinmeli. Her alanda bunlara karşı halkımız Milletimiz ayaklanması gerekiyor. Yoksa durum c vahim artı Yunanistan tetikte bekliyor. Şeytan Avrupa emrinde satılmış ülkeye amir.
    Cevapla
  • murat44 1 yıl önce Şikayet Et
    Oyalandıkça iş uzuyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!