Konya'da yolcu otobüsü devrildi: 15 yaralı

Konya'nın Ereğli ilçesinde sürücünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre sürücü Ahmet Yavuz İlme ve yedek şoföründe bulunduğu 15 kişi yaralandı.

GİRİŞ 25.12.2022 08:00 GÜNCELLEME 25.12.2022 09:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 06.00 sıralarında Adana- Konya yolu Ereğli ilçesi yakının da meydana geldi. Şanlıurfa'dan Bursa'ya giden Ahmet Yavuz İlme'nin kullandığı 63 AAF 413 plakalı yolcu otobüsü, sürücüsünün kontrolünden çıkıp şarampole devrildi.

İhbar üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi gönderildi.  40 yolcu bulunan otobüste ilk belirlemelere göre sürücü Ahmet Yavuz İlme ve yedek şoföründe bulunduğu 15 kişi yaralandı.  Yaralılar, ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza yerinden ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • urfalı mehmet ant. 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun yollar buz tutmuş vefat edene allah rahmet eylesin yaralılara şifa versin.
    Cevapla
  • sivaslı 1 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    geçmiş olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu