Sokak ortasındaki dehşette 12 gün sonra kahreden haber!

Ankara'da 12 Aralık günü eski eşi Mehmet E. tarafından tabancayla vurulan ve ağır yaralanan Pelin Ceylan, 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

GİRİŞ 25.12.2022 08:09 GÜNCELLEME 25.12.2022 09:05
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ankara'nın Çankaya ilçesinde eski eşi tarafından silahla vurulan Pelin Ceylan, hastanede 12 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Ayrancı Mahallesi Hoşdere Caddesi'nde 12 Aralık'ta eski eşi Mehmet E. tarafından tabancayla vurulan ve ağır yaralanan Pelin Ceylan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

OLAY

Ayrancı Mahallesi Hoşdere Caddesi'nde Pelin Ceylan, yanına gelen eski eşi Mehmet E. ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başlamış, daha sonra Mehmet E, silahla 2 el ateş ederek Ceylan'ı ağır yaralamıştı.

Yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Pelin Ceylan

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • orhan38 1 yıl önce Şikayet Et
    Katil intihar etmek istiyor millet dur diye engel oluyor.Bırakın kendine de sıksın bir insanı öldürmüş kişiyi içerde ne diye bedavaya besleyelim.Zaten idam da yok.Böyleleri milletin üzerine yük.
    Cevapla
  • Antik 1 yıl önce Şikayet Et
    Valla milleti ilaçlı yiyecekleri gıda teroristleri yedire yedire sinir sistemini bozdular millet delirdi sorumlusu 6masa
    Cevapla
  • MaaşaAllaaah 1 yıl önce Şikayet Et
    Katillere CENNET, vatandaşa CEHENNEM edilen BÜYÜK TÜRKİYEM...
    Cevapla
  • halıl 1 yıl önce Şikayet Et
    Katıl İdam edılmelı..öldürürsen ölürsun..kıssasa kıssas..
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Kanunların insanları korumayacağı hala anlaşılamadı.. İnsanı ancak ve ancak Adalet ve hak korur..Adil olmayan uygulamalar sadece cinayeti körükler...Hala sonsuz nafaka kaldırılmadı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri