Kuruluş Osman’a fark katan isim Alparslan Büyük Selçuklu’da! Üst üste 2 kere ATV'yi seçmişti

Destan dizisinde üstlendiği ‘Saltug Beg’ karakteriyle yıldızını parlatan Kanbolat Görkem Arslan, Alparslan Büyük Selçuklu ile sözleşme imzaladı. Kanbolat Görkem Arslan’ın sürpriz kararla Alparslan Büyük Selçuklu’ya gelişi hayranları tarafından coşkuyla karşılandı.

Kuruluş Osman’a fark katan isim Alparslan Büyük Selçuklu’da! Üst üste 2 kere ATV'yi seçmişti
Kuruluş Osman’a fark katan isim Alparslan Büyük Selçuklu’da! Üst üste 2 kere ATV'yi seçmişti
GİRİŞ 25.12.2022 10:34 GÜNCELLEME 25.12.2022 10:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Destan, Kuruluş Osman, Poyraz Karayel, Ezel, Hatırla Sevgili ve Çemberimde Gül Oya gibi yapımlarda boy gösteren Kanbolat Görkem Arslan’dan sevindiren haber geldi. Çağan Irmak’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Çemberimde Gül Oya dizisiyle oyunculuktaki ilk tecrübesini kazanan Kanbolat Görkem Arslan, Alparslan Büyük Selçuklu ailesinin bir üyesi oldu.

2004 – 2005 yılları arasında Kanal D’de yayına giren Çemberimde Gül Oya’da üstlendiği ‘Korkut’ karakteriyle geniş kitlenin yakından tanıdığı bir isim haline gelen Kanbolat Görkem Arslan, Alparslan Büyük Selçuklu’yla anlaşma sağladı.

Kuruluş Osman’da ‘Savcı Bey’ karakteriyle popülerliğini artıran ve geniş bir hayran kitlesine kavuşan Kanbolat Görkem Arslan’ın Alparslan Büyük Selçuklu’da hangi rolü oynayacağı belli oldu.

Destan’dan sonra herhangi bir projede görünmeyen Kanbolat Görkem Arslan, Alparslan Büyük Selçuklu’da ‘Kutalmış’ karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Özkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kuruluş Osman iyice cılkını çıkardı. Tarihte bayan birini Valide Sultan diye yutturdular. Birde koskoca Selçuklunun Validd Sultanını hain yaptılar. 4 . 5 haftadır izlemiyorum zaten
    Cevapla
  • İslam 1 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba beni çekim film alarmisiniz
    Cevapla
  • Türkiyeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Baştan söyledim yine söylüyorum engin düzyatan başroldeyken hiç kaçırmazdım burak özcivit yanlış bir seçimdi çok izleyici kaybetti o gitmeden izlememde düzelmezde.
    Cevapla
  • zara müezza 1 yıl önce Şikayet Et
    işi biliyormuki iyi yapsın..bkm nin 5.sınıf komedi filmlerinde kaslarını sergileyen eski manken..
    Cevapla
  • hayır 1 yıl önce Şikayet Et
    burak özçivit işini iyi yapıyor. ama geri kalan kadro pek o kadar iyi değil.
    Cevapla
  • Erima 1 yıl önce Şikayet Et
    birde kilicarslani gorseydik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri