Evlat nöbetindeki anne isyan etti: Oğlum yetimdi, ondan ne istediler

Evlat nöbetindeki Güzide Demir "Sana hasret kaldım oğlum, ne olur gel. Allah, hakkımızı onlara bırakmasın. Oğlum yetimdi, ondan ne istediler. O kirli ellerini oğlumun üzerinden çeksinler” dedi.

Evlat nöbetindeki anne isyan etti: Oğlum yetimdi, ondan ne istediler
Evlat nöbetindeki anne isyan etti: Oğlum yetimdi, ondan ne istediler
GİRİŞ 26.12.2022 10:01 GÜNCELLEME 26.12.2022 10:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığını iddia eden Diyarbakır annelerinin HDP il binası önündeki oturma eylemi bin 211 gündür sürüyor.

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan ailelerin 3 Eylül 2019'da başlattığı oturma eylemi bin 211’inci gününde de kararlılıkla devam ediyor.
Oğlu Aziz’in HDP tarafından dağa gönderildiğini ileri süren anne Güzide Demir, evladına ‘teslim ol’ çağrısında bulundu.

Demir, “4 senedir biz burada evlat nöbeti tutuyoruz. HDP sanmasın ki biz buradan kalkacağız. Çocuklarımız gelmeyene kadar biz buradan kalkmayacağız. Aziz oğlum sen neredeysen gel güvenlik güçlerimize teslim ol. Devletimiz çok şükür büyük bir devlettir. Sana hasret kaldım oğlum, ne olur gel. Allah, hakkımızı onlara bırakmasın. Oğlum yetimdi, ondan ne istediler. O kirli ellerini oğlumun üzerinden çeksinler” dedi.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • İbrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Terör örgütleri yurdunda cirit atar, onlara maaş bile ödersin, bakar birşey yapamazsın; al sana demokrasi. Bu; şartlandırılmış çaresizlik mi, öğretilmiş çaresizlik mi, konjönktürel çaresizlik mi ? Ama netice çaresizlik değil de nedir? Yahu arkadaş Yunan'ın idari düzeni ile bizim idari düzenimiz aynıdır. Bu nasıl olur ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saadet'te Karamollaoğlu dönemi sona eriyor! Kongre tarihi belli oldu! İşte öne çıkan isim
Üniversitesiye tehdit mektubu: Öğrencileri işe almayız