Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında yeni açıklama!

Kenan Işık uzun süredir ailesinin yardım ve desteğiyle yaşıyor ve tedavi görüyor. Usta oyuncu Kenan Işık'ın arkadaşı Ozan Zeybek'ten sevindiren bir haber geldi. Ozan Zeybek, sanatçının son durumunu paylaştı.

Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında yeni açıklama!
Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında yeni açıklama!
GİRİŞ 27.12.2022 03:48 GÜNCELLEME 27.12.2022 03:48
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Usta sanatçı Kenan Işık hakkında bugün arkadaşı Ozan Zeybek'ten bir haber geldi. Kenan Işık 2014 yılında spor yaptıktan sonra sauna yapmak istemiş ancak dengesini kaybederek başını çarpmıştı. 4 saat ameliyat olan Işık, hayati tehlikesini atlatmış fakat komaya girmişti. Tam 8 yıldır ailesinin yardım ve desteği ile yaşamını sürdürebilen sanatçı için yeni bir haber geldi.

KENAN IŞIK HAKKINDA SEVİNDİREN HABER

Usta sanatçının sağlık durumu hakkında arkadaşı Ozan Zeybek sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

"Kenan Işık bıraktığınız gibi" diyen Zeybek, sanatçının görünüm olarak iyi olduğunu ve ailesinin çok iyi bir şekilde baktığını şu ifadeler ile anlattı:

"Bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor ve besin takviyesi veriliyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Kenan Işık bıraktığınız gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor, tıpkı hafızalarda kaldığı gibi."

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Harun DOĞRU 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabb'im Şifa Versin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah acil şifalar versin
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim tüm hastalıkların şifasını versin cümle alem müslümanların hastalıklarına şifa dertlilerine deva borçlularına eda etmelerini nasip eyle inşaAllah
    Cevapla
  • Ayyildizim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilinci kapali sekilde 8 yil makinaya bagli yasatmak ne kadar dogru bilemedim Allah sifa versin sevdiklerine bagislasin. 1 yil 3 yil 5 yil anlarim ama 8 yil bilinci kapali ve duzelme olmuyorsa sayet gelisme yoksa sayet iyiye gitmiyorsa sayet burda cesur kararlar almak gerek.Bilmiyorum tip doktorlari daha iyi bilir.
    Cevapla
  • erol/Antalya 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah acil şifalar versin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Futbol tarihinde zirveye oturan teknik direktörler! Süper Lig'den 3 hoca listeye girdi
Türkiye, doğal gaz temininde elini 100 milyar metreküplük LNG atılımıyla güçlendiriyor