Son Dakika: Erzurum'da 3,9 büyüklüğünde deprem

AFAD'da yer alan bilgilere göre Erzurum'da 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika: Erzurum'da 3,9 büyüklüğünde deprem
Son Dakika: Erzurum'da 3,9 büyüklüğünde deprem
GİRİŞ 27.12.2022 19:44 GÜNCELLEME 27.12.2022 21:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) açıklamasına göre Erzurum'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akşam saat 19.33'de yaşanan depremin derinliği ise 7 km olarak ölçüldü.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu depremleri Girit adasında ABD ye ait konuşlanmış savaş gemisindeki deprem silahıyla yapıyorlar. Şu anda Düzce depreminden bu yana meydana gelen depremlerin hepsini onlar deneysel olarak yaptı. Yıkıcı olmasın ki Türkiye yardım almasın halk uyanmasm diye diye düşük şiddette deniyorlar. Romayı İstanbul'a taşımak emelinde oldukları için çok yakında en şiddetli şekilde bu silahla İstanbul'u yıkıp ardından işgal edecekler. Direk işgale bile cesaret ve kuvvetleri yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız