Eşini boğazından bıçaklayarak öldüren koca tutuklandı

İzmir'de, tartıştığı eşi Nuran F.'yi (36) boğazından bıçaklayarak öldüren A.F. (41), emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Eşini boğazından bıçaklayarak öldüren koca tutuklandı
Eşini boğazından bıçaklayarak öldüren koca tutuklandı
GİRİŞ 28.12.2022 00:57 GÜNCELLEME 28.12.2022 00:57
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 11.30 sıralarında, Karabağlar ilçesi Limontepe Mahallesi 9752 Sokak'taki evde meydana geldi. A.F. ile eşi Nuran F. arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. A.F., eline geçirdiği bıçakla eşi Nuran F.'yi boğazından bıçakladı. Nuran F., kanlar içinde kalırken, A.F. de olay sırasında evde olan 5 yaşındaki çocuğunu alt kattaki ev sahibine bırakıp, otomobiliyle kaçtı.

Nuran F.'nin çığlıklarını duyan komşuların ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin kontrolünde Nuran F.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Nuran F.'nin cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, A.F.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Biri 5, diğeri 12 yaşında iki çocukları bulunan çiftin büyük çocuklarının ise olay sırasında okulda olduğu öğrenildi.

TUTUKLANDI

Olay yerinden kaçan şüpheli A.F., Urla’da yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.F. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • öneri 1 yıl önce Şikayet Et
    Topbaş bir sürü psikolojik danışma merkezi açmıştı. Yunanoğlu kapatmadı ise sorunu olanlar oralara başvurup yardım alsa iyi olur.
    Cevapla
  • hasan hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    valla olmaz adamı serbest bırakın bi kaç kişiyi daha katletsin yeter kardeşim artık idam ne zaman gelecek
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Problem çözüldü mü.. İnsanlar neden bir birine kıyar... Buna çözüm bulmak yada aramak varken hapse attık bitti.. Bie aile yok oldu...Sonra bir bakmışsın tüm millet yok olmuş..Sorunlar köküne inip çözzülmeli bu işin sonucu feleaket..
    Cevapla
  • bilirkişi 1 yıl önce Şikayet Et
    çok daha basit yolu var. EVLİLİĞİ ehliyete bağlayacaksın. Evlenmek ruhsal testler psikolojik testler yapılmadan olmamalı. Ayrıca ekonomik durumu iyi olmayan borçlu olan evlenememeli. Risk testi yapılarak adrenaline riske yatkın kişiler evlenememeli. Hülasa ben sevdim hadi evlenek devri kapanmalı.
    Cevapla
  • çzm 1 yıl önce Şikayet Et
    o kadar da değil kardeş de. Herkese ücretsiz terapi imkanı var aslında. Gitseler belediyelerin psikolojik danışmanlık merkezleri var hastanelerde psikiatrist ve psikologlar var. Psikolojik yardım almayı öğrenmeliler. Özellikle hanımlar iletişim konusunda psikologlardan yardım almalı. Eşine ağır gelecek sözler söylememeli örneğin
    Cevapla
  • kalopika 1 yıl önce Şikayet Et
    okuldan gelen çocuğa bu durum nasıl anlatılır. Allah yardım etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit