Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı isyan ettiren olay! "Bir ayda tam 22.217 defa aradı"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 112 Acil'in cep telefonuyla bir ayda tam 22.217 defa arandığını söyleyerek "Sizce, sistemi meşgul eden bu çağrılarla, alınan ama iptal edilmeden gidilmeyen randevular arasında az çok benzerlik var mı?" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı isyan ettiren olay! "Bir ayda tam 22.217 defa aradı"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı isyan ettiren olay! "Bir ayda tam 22.217 defa aradı"
GİRİŞ 29.12.2022 15:26 GÜNCELLEME 29.12.2022 16:28
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaşımı şu şekilde;

112 Acil Çağrı Merkezimiz gümrük kaçağı bir cep telefonuyla bir ayda tam 22.217 defa arandı. Sizce, sistemi meşgul eden bu çağrılarla, alınan ama iptal edilmeden gidilmeyen randevular arasında az çok benzerlik var mı? Sağlık sistemimizin kapasitesi biraz da bize bağlıdır.

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • Öz Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakan (sadece izlediğiniz için bakan diyorum) suç duyurusunda bulunun? En ağır cezayı verdirin? Bakanlığın avukatları var, ne güne duruyorlar.
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlar ceza verilmediği için oluyor,benide arayıp ,ev internet sözleşmem daha bitmediği halde --internet sözleşmenizin sonuna geldiniz,yenilemek için 1 e basın- diye arıyorlar çoğunlukla....ve 1 e bassam ne kazık atacaklar kimbilir.
    Cevapla
  • Vatandaş! 1 yıl önce Şikayet Et
    Gümrük kaçağı telefon diye belirtilmeyi anlamadım ! Bakan versin arayan numarayı ! bizde sıkıntı çıkaranı arayalım ! O telefonun kaçak olması dert değil Telefon hattını veren OPERATÖR kim ? Bu aramaları ve randevi sistemini şişirenler DOKTORLAR olabilir !
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    sim kartsız aramış...o nedenle hemen tespit edilememiş!
    Cevapla
  • mrtea 1 yıl önce Şikayet Et
    112 yi hatsız telefondan arayabilirsin biraz düşününce anlarsın ne demek istediğimi yorum olsun diye boş boş yazmıssın.
    Cevapla
  • idris 1 yıl önce Şikayet Et
    randevu mevzusunu fetöcüler yapıyor olabilir
    Cevapla
  • Ev Sahibi 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainliğisadece dağda mehmetçiğe kurşun atmakla, uçaktan halka bomba atmakla olmuyor. Bunlar yeni yöntemleri, devlet bunları bulup ibreti alme için Kavala gibi mübeebbetle cezalandırmalı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede