Türkiye'den son dakika F-35 ve F-16 hamlesi! Dikkat çeken S-400 çıkışı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye'de uzun süredir gündemde olan F-35 ve F-16'la ilgili kritik açıklamada bulundu. Bakan Akar ayrıca S-400'le ilgili soruya dikkat çeken bir cevap verdi.

Türkiye'den son dakika F-35 ve F-16 hamlesi! Dikkat çeken S-400 çıkışı
Türkiye'den son dakika F-35 ve F-16 hamlesi! Dikkat çeken S-400 çıkışı
GİRİŞ 31.12.2022 01:57 GÜNCELLEME 31.12.2022 10:41
Bu Habere 131 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, aralarında Kanal 7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet'in de bulunduğu gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bakan Akar, F-35, F-16 ve S-400'lerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

S-400 AÇIKLAMASI: FÜZE SALDIRISI OLDU DA BİZ Mİ KULLANMADIK

S-400 ile ilgili soruya Bakan Akar, ''S400 ile ilgili kullanıma yönelik söylemler oluyor. Herhangi bir füze saldırısı oldu da biz mi kullanmadık? Batıya söylüyoruz, S400’lerin kimseye zararı yok. Tehdit unsuru değil. Türkiye’ye füze atmayı, saldırmak için uçak göndermeyi düşünenler varsa onlar hariç.'' açıklamasını yaptı.



TÜRKİYE'DEN F-35 VE F-16 HAMLESİ

Türkiye'de uzun süredir gündemde olan F-35 ve F-16 ile ilgili soruya Akar, ''F-35 ile ilgili Ocak’ta bir heyetimiz ABD’ye gidecek. F-16 konusu ile ilgili olarak da bir heyetin yine Ocak ayında Senato’da görüşmeler yapmak üzere ABD’ye gitmesi bekleniyor.'' diye cevap verdi.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 131
  • Nurhayat 1 yıl önce Şikayet Et
    MMU uçak a aktarılan kaynak İnsansız uçak sistemlerine aktarılmalı.Gelecek orada.
    Cevapla
  • Hamza 1 yıl önce Şikayet Et
    5 cı nesil 6 Co nesil yapıyor dünya insansız savaş uçakları insan lı uçakların yanında uçacak
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Hepsinin yeri ayrı. Hiçbiri yok edilemez.
    Cevapla
  • Halil 1 yıl önce Şikayet Et
    Banada sorarsan mmu uçak sistemi geliştirilmeli. İnsansız hava araçlarında zaten üst model
    Cevapla
  • Celal 1 yıl önce Şikayet Et
    Kızılelma 2023 sonu üretime girip orduya her ay en az 4er adet teslim edilecek.. MMU ise en geç 2027-28 de orduya teslim edilecek...
    Cevapla
  • Naci Kalender 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapan kardeşler çok güzel yazmışlar da, "Seni kimse görmüyor zannetme, seni de gören biri var (Allah)" Herkes tuzak kurar da bu tuzakların tamamını aynı anda görüp, doğrunun, adaletin karşısında olan tuzakları bozan, onlara karşı tuzak kuran yine Allah. Uçaklar yukarıdan aşağı patır patır düşüyor. Teknik arızaya bağlamayın. "O uçakların uçmasına izin veren Allah, adalet sağlanana kadar uçmasına izin vermez" filler ile Kabe'yi yıkmaya gelen orduyu kim helak etti. Filler ordusunu küçücük "Ebabil" kuşlarına minicik taşlar attırarak yok eden kim? Allah. Herkes biraz düşünsün
    Cevapla
  • Ali can 1 yıl önce Şikayet Et
    O kadar savaşlar oluyor dünyada hiç Allah'ın müdahalesini gören var mı. Hayalleri bırak ta kendi güvenliğini kendin sağlama yoluna bak.
    Cevapla
  • Hızır ilyas HASTA 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD,ne ihracatımız %25 yani 250 Milyar dolarlık ihracat,ta 55 milyar dolar yapıyor. Akıllı siyaseti sürdürelim . Ne şiş yansın, Ne köfte
    Cevapla
  • ismailbey 1 yıl önce Şikayet Et
    coniler elinde olmayan gücü güç saymazlar kuklalar imparotorluğu kurup isdediği at oynatacak pionlan başı olmak isteyip bize ulaşmadıkları için kedi fare oyunana başladılar yunanlıları el altından ululararısı hukuku yok sayarak anlaşmaları yok sayarak bm yok sayarak alenen hukuk katliamı yaparak güçlerini kullanıyor tıpkı f 35 leri sağır yaptığı gibi BİRLEŞEMEMİŞ MİLLETLER TOPLULUĞUNUNA KÖR EDEREK SİYASET YAPMAYA DEVAM EDİYOR SIRF çıkarları için.. başkasına çıkar yok....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı