Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ve eşi hayatını kaybetti

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü ve eşi hayatını kaybetti. Ekipler olay yerinde çalışma yaptı.

Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ve eşi hayatını kaybetti
Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ve eşi hayatını kaybetti
GİRİŞ 30.12.2022 21:05 GÜNCELLEME 30.12.2022 21:05

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü ve eşi hayatını kaybetti.

T.O. (22) yönetimindeki otomobil, Demirtaş Mahallesi D-400 kara yolundaki kavşakta Hasan Ali İnci'nin (57) kullandığı 07 NLZ 19 plakalı motosikletle çarpıştı.

Motosikletteki Fatma İnci (53), kaza yerinde, eşi Hasan Ali İnci ise kaldırıldığı Gazipaşa Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Otomobil sürücüsü, jandarma karakoluna götürüldü.

Mahalle sakinlerinden Ramazan Mecek, gazetecilere bölgedeki kavşakta çok sık kaza yaşandığını belirterek, "Bu 10'uncu ölümlü kazamız. Daha fazla insanın ölmesini istemiyoruz." dedi.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz