Sinan Ateş son yolculuğuna uğurlandı

Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in cenazesi, Bursa'da toprağa verildi.

GİRİŞ 31.12.2022 15:36 GÜNCELLEME 31.12.2022 16:38
Bu Habere 184 Yorum Yapılmış

Ankara'da, cuma namazı çıkışı uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş için Bursa Ulu Camii'de cenaze töreni düzenlendi.

Cami bahçesinde öğle vakti kılınan cenaze namazına, Sinan Ateş'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ve Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ile çok sayıda kişi katıldı.

KIZI YÜREKLERİ DAĞLADI

Ateş'in küçük kızlarının "Baba" diyerek tabuta sarılıp ağlaması, yürekleri dağladı.

10 BİN KİŞİ SLOGANLAR EŞLİĞİNDE MEZARLIĞA YÜRÜDÜ

Ateş, öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Emir Sultan Mezarlığı'na götürüldü. Bu sırada yaklaşık 10 bin kişi, sloganlar eşliğinde mezarlığa yürüdü.



Sinan Ateş, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş (38), dün arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Çukurambar semtindeki Kızılırmak Mahallesi'nde bir binadan çıktıkları sırada motosikletli iki kişinin silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitirmiş, olayın ardından 3 şüpheli gözaltına alınmıştı.



Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 184
  • HÖD HÖD 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Sinan kardeşimin vurulması çok kötü bir olay, Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun ailesine sabrı cemil versin. Ülkemizde yeniden 70 li yılları hatırlatan olayların yaşanmasını istiyorlar. Bu olay tek başına gayri millilerin sonunu getirmiştir.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah kalanlara büyük sabırlar versin inşaallah ruhuna el fatiha
    Cevapla
  • Atabey 1 yıl önce Şikayet Et
    Ah yavrularımız ah rabbim size sabırlar versin...çok büyük bir acı...
    Cevapla
  • Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekani Cennet olsun İnsallah.Ülkü ocakları tekrar faaliyete geçmeli ve derin devlet bitirici Vatanseverler tekrar göreve gelmeli
    Cevapla
  • M.Necati gayberi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin,, vuranlar hemen bulunmali ve siyasi mi, sahsimi.. bunu merak ediyorum .. dertleri neymis,, alcaklarin,, hemen vatandas aydinlatilmali... Tekrak rabbim rahmet eylesin ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
FIFA devrime hazırlanıyor! Süper Lig heyecanı yurt dışına taşınabilir
Özgür Özel'den Başkan Erdoğan'a bakanlık teklifi