16 yıl hapisle aranan zanlı gardırop üzerinde yakalandı

Kayseri'de, 'hırsızlık' suçundan hakkında kesinleşmiş 16 yıl 4 ay hapis cezası bulunan Tolga C., evinin yatak odasında bulunan elbise dolabının üzerinde saklanırken yakalandı.

16 yıl hapisle aranan zanlı gardırop üzerinde yakalandı
16 yıl hapisle aranan zanlı gardırop üzerinde yakalandı
GİRİŞ 01.01.2023 16:07 GÜNCELLEME 01.01.2023 16:07

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 'hırsızlık' suçundan hakkında kesinleşmiş 16 yıl 4 ay hapis cezası bulunan Tolga C.'nin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Bu kapsamda hükümlünün Melikgazi ilçesi Selimiye Mahallesindeki adresinde olduğu belirlendi. Hükümlü, adresine düzenlenen operasyonda yatak odasında bulunan gardırop üzerinde saklanırken yakalandı. Tolga C.'nin valiz ve hurç ile kendini saklamaya çalıştığı görüldü. Tolga C.'yi yakalayan polis, "Yerin güzel. Rahat mı? Çıktığın yere bak" diyerek tepki gösterdi. Gözaltına alınan hükümlü, emniyetteki işlemlerinin üzerinden cezaevine konuldu. 

 

 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çocuklara armağan edilen ilk bayram TBMM arşivinde
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier davetlilere döner kesti