Abisini öldürmüştü! Cinayet sebebi belli oldu!

Aydın'da 21 yaşındaki Gülçin Uçan, Ankara'da ziyarete gelen ağabeyi Onur Uçan'ı göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası Gülçin Uçan tutuklanırken, tartışmanın ise genç kızın eski sevgilisi yüzünden çıktığı öğrenildi.

Abisini öldürmüştü! Cinayet sebebi belli oldu!
Abisini öldürmüştü! Cinayet sebebi belli oldu!
GİRİŞ 02.01.2023 01:48 GÜNCELLEME 02.01.2023 01:48
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Olay, saat 02.30’da Fevzipaşa Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. İddiaya göre Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksek Okulu 2. Sınıf öğrencisi Gülçin Uçan’ı dün Ankara’da yaşayan annesi Fadime Uçan, ağabeyi Onur Uçan ve gelinleri Sıla Uçan ziyarete geldi.

ESKİ ERKEK ARKADAŞI YÜZÜNDEN TARTIŞMA BAŞLADI

Yılbaşını birlikte geçirmeyi planlayan aile gecenin ilerleyen saatlerinde Gülçin Uçan'ın eski erkek arkadaşı yüzünden tartışmaya başladı. Ağabeyi Onur Uçan ile kızkardeşi Gülçin arasında başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine genç kız mutfaktan aldığı bıçakla ağabeyini göğsünden bıçakladı. Ağabey aldığı darbeyle kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Onur Uçan’ın öldüğü belirlendi. Ağabeyini öldüren Gülçin Uçan olaydan sonra gözaltına alınırken, Onur Uçan’ın cansız bedeni ise olay yeri incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Cinayet zanlısı Gülçin Uçan ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Adil 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek eski sevgilin abinden çok daha kıymetliydi Gencecik insanlara hiç yakışmadı Ne ölüm ne cinayet Ama hapishaneden çıkamasın ölene kadar Ne din ahlakı ne Türk örf ve adetleri diye bir şey kalmadı artık Bitirdiler sonunda hepsini ülkemde Kalan tek tük bizlere de ya gerici ya ırkçı yaftası vuruluyor
    Cevapla
  • Adam⁰⁰⁷ 1 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah kardeşimin yorumunun altına imzamı atıyorum birseyler de eklemek istiyorum sadece İslama uygunluk değil huzurlu başagrisiz temiz bir hayat yaşamak için Allahü teala Allah teala bir sınır çizmiş kurallar getirmiş ve bunun adına islam demiş islami yaşam hem dünya hem ahiret için zorunluluktur aksi halde saygısız ölçüsüz ruhsuz insanların sayısı artmakta ve mutsuzluk kaygı Korku toplumsal yaşama engel olmakta
    Cevapla
  • Çambaşi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben ölmüşe ameline rahmet diler konun özeti kimse aslinin dışina çikmasın Malum. Sonuç bir kısım hapis bir kusım toprak. Biz Avrupali. Olamayız.
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi ki cinsiyetinden dolayı alacağı ceza mühebbet olmaz
    Cevapla
  • veliler 1 yıl önce Şikayet Et
    ablası kendine sevğili edinmiş birlikte yaşıyor, abisi biz namuslu bir aileyiz böyle yapamazsın diyor, kız mal benim mülk benim sanane diyip abiyi öldürüyor.ahir zaman cinayetleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’