Nikah memurundan yuva yıkan hata! Gelini başka bir adamla evlendirdi

Evlenmek için nikah masasına oturan genç bir çiftin nikah memuru, damadın T.C. kimlik numarasını karıştırması nedeniyle gelini başka bir adamla evlendirdi. Durumu ikametgah belgesi alırken öğrenen çift, gerginlik yaşayarak ayrıldı.

GİRİŞ 02.01.2023 21:30 GÜNCELLEME 03.01.2023 09:22
Bu Habere 127 Yorum Yapılmış

Yaptıkları yoğun hazırlığın ardından dünyaevine girdiğini düşünen genç çift, nikahtan birkaç gün sonra ortaya çıkan hatayla hayatlarının kabusunu yaşadı. Nikahtan birkaç gün sonra ikametlerini taşımak isteyen çift, gelinin başka bir adamla evliği olduğunu öğrendi. Yaşanan talihsiz durumun ardından işler bir anda karıştı.

BALAYINA GİTMEYİ HAYAL EDERKEN YUVALARI YIKILDI

Show Haber'de yer alan habere göre neye uğradığını şaşıran çift gerginlik yaşadı. Bunun üzerine de genç çift, daha balayına bile çıkamadan ayrıldı. Başlarına gelen olay hakkında konuşan damat, "Büyük bir hata, skandal. Evlendim sandığım kadın, 2-3 gün başkasıyla evli kaldı. İnsanlar duyunca dalga geçiyor. Benim balayına gidip mutluluk yaşamam gerekirken bana acıyı yaşattılar." dedi.

BELEDİYE HATAYI DÜZELTSE DE ARALARI BOZULARAK AYRILDILAR

Olayın ardından hemen belediyeye giden gençler, yapılan yanlışlığı anlatarak düzeltmek istedi. Belediye yetkilileri ise TC kimlik numaralarında hata yapıldığını belirterek, gelini doğru kişi ile evlendirdi. Ancak bu da yeterli olmadı. İçine kuşku düştüğünü söyleyen damat ve gelinin arası bozuldu. İkili evliliklerini bitirme kararı aldı.

ÇİFT NİKAH MEMURU HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

İki genç, nikah memuru ve belediye hakkında suç duyurusunda bulundu. Ailesinin perişan olduğunu söyleyen damat "Ailem perişan. Evliliğimin bittiğine mi yansınlar, böyle bir hatayla karşılaştığımıza mı yansınlar" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: SHOW HABER
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 127
  • 9.köyün delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Alışmışız kolay yoldan para kazanmaya, alacağınız o tazminatta "tüyü bitmemiş yetimin" hakkı var. Yemek nasip olmaz böyle para, aklınızı başınıza alın. sonra ömür boyu bir çift göz sessiz sedasız gözünüze bakar durur "anne- baba bunu bana neden yaptınız" diye sessizce haykırarak. Akıllı olun.
    Cevapla
  • Orhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan bunlar tazminatın peşine düşmüşler. Bu yuvadan hayır gelmez
    Cevapla
  • Milletin Avukatı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların niyeti bozukmuş zaten. Nikah memuruda insan hata yapabilir. Hemen kötüniyet besleyip, birbirinden kuşkulanmak yerine sakince kısa bir araştırma ve düzeltme ile bu iş biterdi halbuki..
    Cevapla
  • Turabi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın bu işleri fırçalayın dişleri,sehven yapılan bir yazım hatasını mahkemede çok önemsemez millette bu ayrılık mazeretini yemez,eğer ki sebep buysa.Ha,farklı bir sebep varsa ayrılmanız da oda bizi ilgilendirmez.
    Cevapla
  • hasan er 1 yıl önce Şikayet Et
    aralarındaki sorun hatadan kaynaklanmıyor. başka şeyler de vardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!