Yarkadaş'tan bomba Cumhurbaşkanı adaylığı kulisi! 1 Mart'a kadar adaylığını açıklayacak

CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Yarkadaş, Kılıçdaroğlu'nun Altılı Masa olsa da olmasa da 1 Mart'a kadar adaylığını açıklayacağını söyledi.

GİRİŞ 03.01.2023 00:52 GÜNCELLEME 03.01.2023 00:52
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Altılı Masa sık sık adaylık gündemiyle bir araya geliyor. Bu toplantılar artık bir rutine dönüşmüş durumdayken hala bir Cumhurbaşkanı adayı konusunda uzlaşıya varılamadı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendi adaylığı konusundaki iddiası devam ediyor. Öte yandan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Kılıçdaroğlu arasındaki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ya da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ortak aday olması konusunda yaşanan fikir ayrılığı ise sürüyor.

ALTILI MASA OLSA DA OLMASA DA...

Son olarak CHP eski milletvekili gazeteci Barış Yarkadaş'tan bomba açıklamalar geldi. Yarkadaş, Kılıçdaroğlu'nun Altılı Masa olsa da olmasa da adaylık konusunda kararlı olduğunun altını çizdi. Üstelik Yarkadaş, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda tarih de verdi.

CHP'li Yarkadaş'dan Akşener'e tepki: Bu nasıl bahane! İstemiyorsan masadan kalkabilirsinCHP'li Yarkadaş'dan Akşener'e tepki: Bu nasıl bahane! İstemiyorsan masadan kalkabilirsin

1 MART'A KADAR ADAYLIĞINI DUYURACAK

Yarkadaş'ın açıklaması şu şekilde:

"Görülen net bir şey var. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu her koşulda adaylığa hazır. 18 Ocak'taki toplantıdan sonra belki de 24 Ocak'ta Kemal Bey'in adaylığı dört sloganla gündeme gelebilir. Bunlar, 'liyakat, adalet, refah ve kalkınma olabilir... Benim CHP Genel Merkezi'nden edindiğim izlenim Kemal Bey'in bu görüşmeler tamamlandıktan sonra 15 Şubat ile 1 Mart arasındaki bir tarihte Cumhurbaşkanlığı adaylığını Ankara'da açıklayacağı yönünde..."

Yarkadaş Kılıçdaroğlu'nun Altılı Masa olsa da olmasa da adaylık konusunda kararlı olduğunu da sözlerine ekledi.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 107
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Namus sözü verip, sözünde durmayan namussuzları siyasette istemiyoruz..
    Cevapla
  • ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    ULAN ÇÜŞ DİYORUM 74 YAŞINDA 11 SEÇİM KAYBETMİŞ GAYRİ RESMİ KAVALA VE DEMİRTAŞ SERBEST KALACAK DİYECEK ADAMI BU ÜLKENİN BAŞINA MI GEÇECEK yuh
    Cevapla
  • Edep 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlardan bir cacik olmaz mart i birak secim gunu aciklasin mart cok erken olur :D
    Cevapla
  • YLDRM 1 yıl önce Şikayet Et
    Marta kalan adaylık için "ERDOĞAN ve Türkiye YÜZYILI" hayırlı olsun deriz. Tebrikler ERDOĞAN... Çapsız muhalefetin bu ülkeyi yönetemeyeceğini bir kere daha gösterdin.
    Cevapla
  • Kerim 1 yıl önce Şikayet Et
    Millet ittifakın"in adayının kim olacağının bir önemi yok . Biz millet olarak RTE ve ak partiye oy vereceğiz .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1 Mayıs gösterileri adı altında yasa dışı sol örgütler polise saldırdı
Feci anlar kamerada! Ters rüzgara kapılan paraşütçü yere çakıldı