Kırtasiyede 14 yaşındaki çocuğa cinsel istismar: Şüpheli tutuklandı

Fatih'te 14 yaşındaki kız çocuğuna kırtasiyede cinsel istismarda bulunan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra itiraz üzerine yeniden gözaltına alınan şüpheli A.S. çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Kırtasiyede 14 yaşındaki çocuğa cinsel istismar: Şüpheli tutuklandı
Kırtasiyede 14 yaşındaki çocuğa cinsel istismar: Şüpheli tutuklandı
GİRİŞ 04.01.2023 03:24 GÜNCELLEME 04.01.2023 03:24
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fatih Seyyid Ömer Mahallesi’nde 28 Aralık günü meydana gelen olayda, kırtasiye dükkanında bulunan 57 yaşındaki şüpheli A.S., 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmuş, çocuğun durumu ailesine bildirmesiyle şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilen şüpheli savcılıkça tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe gönderilmişti. Şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe 'konutu terk etmeme' şartıyla adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

"Kapıya kadar kendisini çıkarıp 'hadi git kızım, çık' dedim"

Öte yandan, şüphelinin nöbetçi hakimlikteki ifadesi ortaya çıkmış, şüphelinin ifadesinde, "İş yerine geldi ismini bilmiyorum. Çalıştığım dükkana geldi. Kapıya kadar kendisini çıkarıp 'hadi git kızım, çık' dedim. Zorlama yoktur. Serbest bırakılmayı talep ediyorum" dediği öğrenilmişti.

Yeniden gözaltına alındı

Verilen adli kontrol kararı sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı itirazda bulundu. Savcılıkça yapılan itiraz üzerine, bu kararın kaldırılmasına ve tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmasına karar verildi. Şüpheli A.S. daha sonra yakalanarak yeniden gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheli 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı

Adliyeye sevk edilen şüpheli A.S., çıkarıldığı İstanbul Sulh Ceza Hakimliğince 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Ziyaretçi 1 yıl önce Şikayet Et
    kırtasiyelerin derhal kapatılması lazım...!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kırtasiyede ne kadar kalem varsa arkadan monte edin pisliğe!!!
    Cevapla
  • kızılelma 1 yıl önce Şikayet Et
    kırtasiyeler kapatılsın.....
    Cevapla
  • emre 1 yıl önce Şikayet Et
    dedelerimizin zamanında iman din varken neden bu kadar olay yoktu şimdi dinsizlik heryerde sizcede tecellisi değil mi?
    Cevapla
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazı cibiliyeti belli kadınlar esnaflara gidip para istiyor.Vermezsen bana saldırdı der çıkarım diye tehditler ediyor.Bu ara çok duymaya başladım etraftan.Herkes kamera taktırsın ve mümkün olduğunca mesafeli durmaya çalışsın.Eğer görüntülerde net taciz varsa tabiiki gereği yapılsın.Ama bu kadar açıklık saçıklık kadınların erkeklerle samimiyeti sınırı aşmaları herkesin sosyal medyadan erişilebilir olması asıl sorunumuz.Kadın ile erkek başbaşa hiç bir yerde kalmamalı.Dinimiz bunu öğretti bize.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'nın ambargosu İsrail ve dünyayı salladı! Manşeti attılar...
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında skandal ifadeler