Mevlüt Uysal'dan İmamoğlu’na sert tepki: Yalanını çürüttü!

Eski İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2017-2018 dönemine ilişkin 'taşeron işçi' iddialarına ilişkin, "Görevinde bulunduğum süre içerisinde 30.798 kişinin işe alındığı iddiası gerçek dışıdır." diyerek yalanladı.

Mevlüt Uysal'dan İmamoğlu’na sert tepki: Yalanını çürüttü!
Mevlüt Uysal'dan İmamoğlu’na sert tepki: Yalanını çürüttü!
GİRİŞ 04.01.2023 16:22 GÜNCELLEME 04.01.2023 17:37
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2017-2018 döneminde İBB’nin şirketlerinde çalışan ve “taşeron yasası” ile kadroya geçirilen işçiler için “yeni bir işe alım, güvenlik-arşiv soruşturmaları yapılmamış” iddialarına eski İBB Başkanı Mevlüt Uysal'dan yalanlama geldi.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Uysal'ın açıklamaları şöyle:

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde bulunduğum süre içerisinde 30.798 kişinin işe alındığı iddiası gerçek dışıdır.

İşe alım olarak lanse edilenler, kamuoyunda “Taşeron Yasası" olarak bilinen 696 Sayılı  Kanun Hükmünde Kararname çerçevesinde, belediye iştiraklerinde zaten çalışmakta olanların taşerondan kadroya alımı uygulamasıdır.

Büyükşehir belediye başkanlığı görevinde bulunduğum süre içerisinde İstanbul halkına, yasalara uygun biçimde hizmet edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 32
  • HÖD HÖD 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Ekrem zavallı zavallı hemde çok zavallı Belediye Başkanlığı makamını her makamın üzerinde zannediyor. Hakimlikten savcılıktan Valilikten Bakanlıktan CHP Genel Başkanlığından daha yüksek bir makam zannediyor. Değil Ekremcim değil uyan uykudan uyan sabah oldu. KİBİR ABİDESİ EKREM UYAN OĞLUM UYAN SENDEN BÜYÜK SENİN SEÇMENİN AMİRİN PATRONUN VATANDAŞLAR VAR. HERŞEYİN DE ÜSTÜNDE ALLAH VAR EKREM ALLAH...
    Cevapla
  • Explorer 1 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu na hiç inanmıyorum İstanbul a yazık oldu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu laftan başka bir şey uretmiyo heralde,lafida konusurken dolandiriyo,dolandiriyo konustugunu kimsenin anlamadığı gibi kendiside anlamiyo
    Cevapla
  • Cerrah 1 yıl önce Şikayet Et
    ya biz bu ekremi belediye başkanı olarak gördüğümüz güne lanet ediyoruz, Bi de bu showmeni cb olarak görmek isteyen akıl yoksunları var bu adam ne hizmeti yapacak bu ülkeye, anca nemalanacaklar oy verir diğer verenler
    Cevapla
  • İstanbullu 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük şovmen(yalancı da)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar