İZBAN'da arıza: Yolcular raylara inerek yürüdü!

İzmir Banliyö Sistemi'nde (İZBAN) sabah saatlerinde meydana gelen teknik arıza nedeniyle yolcular trenden inerek raylarda yürümeye çalıştı. Bazı yolcular ise iki tren arasına konulan kalasla diğer trene taşındı.

GİRİŞ 05.01.2023 10:48 GÜNCELLEME 05.01.2023 11:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İzmir Banliyö Sistemi'nde (İZBAN) sabah saatlerinde meydana gelen teknik arıza nedeniyle yolcular zor anlar yaşadı. Alsancak İstasyonu girişinde bir trenin arıza yapması nedeniyle Alsancak ve Hilal istasyonlarına giriş yapamadı.

İşlerine geç kalmak istemeyen bazı yolcular, trenden inerek raylar üzerinde Alsancak İstasyonu'na yürüdü. Öte yandan arıza yapan trenden bazı yolcular ise, araya konulan  kalasla diğer trene geçti.

İZBAN'dan yapılan açıklamada, teknik bir sorun nedeniyle trenlerin Alsancak ve Hilal istasyonlarına girişi yapamadığı belirtilerek, "Yaşanan teknik bir sorun nedeniyle trenlerimiz şu anda Alsancak ve Hilal istasyonlarına giriş yapamıyor, diğer hattı kullanarak Halkapınar'dan Kemer'e geçiş yapıyor. Yolcularımızın bilgisine sunarız" denildi. 

Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • hamdi 1 yıl önce Şikayet Et
    izmir orta çağı yaşıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı