İBB'den yeni handikap! Nişantaşı'nda su borusu patladı, yol çöktü

İstanbul'da felaketlerin ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de Şişli Nişantaşı'nda yer altındaki su borusunun patlaması sonucu yolda çökme meydana geldi. Polis ekipleri yolu kapatarak güvenlik önlemi aldı.

İBB'den yeni handikap! Nişantaşı'nda su borusu patladı, yol çöktü
İBB'den yeni handikap! Nişantaşı'nda su borusu patladı, yol çöktü
GİRİŞ 06.01.2023 00:22 GÜNCELLEME 06.01.2023 00:22
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Metro hattı üretimindeki yetersizlik, İETT otobüslerindeki yangınlar, artan trafik bir yana İBB'nin altyapı skandalı İstanbul'un kalburüstü semti Nişantaşı'nda kendisini gösterdi.

YOL ÇÖKTÜ

Vali Konağı Caddesi'nde yolun altından geçen su borularından biri patlayınca, çökmeyle birlikte yol ortasında çukur oluştu.

EKİPLER GÜVENLİK BANDI ÇEKTİ

Bölgeye gelen polis ekipleri, çukurun etrafına plastik dubalar koyarak, trafik güvenliğini sağladı. Ekipler daha sonra güvenlik bandı çekerek caddenin bir bölümünü trafiğe kapattı.

Olay yerine İSKİ ekipleri çağrıldı. Yer altındaki borular tamir edilirken, oluşan çukur da çakıl doldurularak kapatıldı.

Böyle skandal görülmedi! İETT otobüsü park halindeyken yandıBöyle skandal görülmedi! İETT otobüsü park halindeyken yandı

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Ali Rıza 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel oluyor kapatmayın bırakın Ekrem e oy verenin biri düşsün de aklı başına gelsin
    Cevapla
  • hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    daha dün salihlide kuyu yüzünden babaoğul öldüler.madem bunlar belediyenin sorunu asıl onu haber yapın ikiyüzlüler.ibb aşağı ibb yukarı başka sorun kalmadı ülkede.
    Cevapla
  • Ayısigi 1 yıl önce Şikayet Et
    Iste 6 masa ulkeyi boyle yoneteceler
    Cevapla
  • Tuğra 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben hep derim belediye yönetimciligi,iktidarlıkta,memleket yönetimliginin teminatıdır.bir parti mensubu olduğu belediyeyi nasıl yönetiyorsa memleketi de öyle yönetecek.bu gercek.
    Cevapla
  • Okadar saf deyilim 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki akp ihtidarinda ibb de yol cokmuyoru besiktasta otobusun girdini hatirliyorum
    Cevapla
  • gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    mesele ibb olunca arabanın altında kalan karıncayı bile haber yapıyolar bunlar.çöken başka şeylerde var görmek isteyene.ama onları doğal olarak dış güçler çökerttiği için haber yapılmıyo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti