İZBAN arızalandı: Yolcular 'kalasla' tren değiştirdi

İzmir Banliyö Sistemi'nde (İZBAN) gün içerisinde yaşanan teknik arıza nedeniyle bazı yolcular trenden inerek raylarda yürürken, bazıları ise iki tren arasına konulan 'kalas' sayesinde tren değiştirdi.

GİRİŞ 05.01.2023 23:43 GÜNCELLEME 05.01.2023 23:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İZBAN'da gün içerisinde yaşanan teknik arıza, yolcuları zor duruma soktu. Yaşanan teknik arıza nedeniyle trenler Alsancak ve Hilal istasyonlarına giriş yapamayınca, bazı vatandaşlar trenden inip raylar üzerinde yürüyerek Alsancak İstasyonu'na ulaşmaya çalıştı.

TRENLER ARASI 'KALASLI' AKTARMA

Yolcular, yetkililerin iki tren arasına koydukları kalas ile bir diğer trene geçiş yaptı. Vatandaşın, İZBAN ile imtihanı cep telefonu kamerasına yansıdı.

ARIZA GİDERİLDİ, SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

İZBAN tarafından yaşanan teknik arıza nedeniyle sosyal medyadan şu paylaşımda bulunuldu: "Yaşanan teknik bir sorun nedeniyle trenlerimiz şu anda Alsancak ve Hilal istasyonlarına giriş yapamıyor, diğer hattı kullanarak Halkapınar'dan Kemer'e geçiş yapıyor. Yolcularımızın bilgisine sunarız." Ayrıca, İZBAN'da ilerleyen saatlerde teknik arızanın giderilmesiyle seferler normale döndü.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 2
  • Ersan 1 yıl önce Şikayet Et
    Izmirin istanbuldan neyi eksik istanbulda metro bozulursa izmirdede bozulmali teşekkürler chp
    Cevapla
  • Misafir 13 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz İstanbullu olarak İzmir deki bu ileri seviyeye ne zaman geliriz acaba Olsun gerçi görünen o ki çok fazla sürmez ulaşmamız Ama kendi düşen ağlamaz derler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi