Büyükçekmece'de inşaatın temel kazısı sırasında lahit kapağı bulundu

İstanbul Büyükçekmece'de bir inşaatın temel kazısı sırasında lahit kapağı bulununca çalışmalar durduruldu.

GİRİŞ 08.01.2023 03:52 GÜNCELLEME 08.01.2023 03:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bankalar Caddesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan bir binanın yerine yapılacak inşaatın temel kazısı sırasında lahit kapağı bulundu.

İşçilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, inşaat çalışması durduruldu. İçinde insana ait kemiklere rastlanan lahit, ekipler tarafından koruma altına alındı. İnşaat çalışmaları tamamen durdurulurken, ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevlilerinin yarın inşaat alanında incelemelerde bulunacakları öğrenildi.

 

KAYNAK: AA, İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    lahit bulundu ya 100 sene şerh koyun hemen türbe yapın bizim ülkemiz bu kafaylamı kalkınacak.
    Cevapla
  • Ergün 1 yıl önce Şikayet Et
    Hasan önce sen ismini HASAN DEĞİLDE HANNES YAP ! Daha uygun olur... ŞU kafaya bak! ... Osmanlı türbeleri içinde yatanlar sayesinde OSMANLI OLDU! TÜRKİYE OSMANLI'NIN TÜRBELERİ SAYESİNDE TÜRKİYE OLDU!... CAHİL SEN SEN DOĞANİSYUSUN ARTIKLARINA GİT
    Cevapla
  • altan 1 yıl önce Şikayet Et
    İki tane M.ö. kafir arkadaşların fantaziyeleri için millet ekmeğinden oluyor. Anıtlar Kurulu şaibeli bir kurum en nefret edilen devlet kurumudur kimse sevmez tasfiyesini rica ediyorum
    Cevapla
  • harranlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi devlet memuru pazar günü çalışır mı ayıp.Onlar devletin en asil varlıkları.Çzel sektördekiler çalışır onlar yatar.Paranın en iyisini,tatilin en iyisini alırlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!