Adana'da 'el bombası' paniği!

Adana'nın Kozan ilçesinde bir evin bahçesinde poşet içinde içi boşaltılmış el bombası bulundu.

GİRİŞ 09.01.2023 08:55 GÜNCELLEME 09.01.2023 09:45

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Tufanpaşa Mahallesi Tanrıverdi Sokak'ta meydana geldi. İki öğrenci, oturdukları evin bahçesinde kendilerine ait olmayan bir poşet görünce durumu polise bildirdi.

Olay yerine sevk edilen polis ekibi, poşetin içinde el bombası olduğunu belirledi. Polis ekibinin telsiz anonsuyla olay yerine bomba imha timi gönderildi. Çevrede güvenlik önlemi alınmasının ardından, gelen bomba imha timi poşet içindeki el bombasını çıkardı.

Timin yaptığı kontrolde, el bombasının içinin boşaltılmış olduğu tespit edildi. İçi boşaltımış el bombası, olay yerindeki incelemenin ardından emniyete götürüldü.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti