Alparslan Büyük Selçuklu’ya Yabancı Damat’tan şaşırtıcı transfer! Asıl macera şimdi başlıyor

Oyunculuk hayatına ilk adımı Yabancı Damat dizisiyle atan ve burada üstlendiği ‘Niko Angelopoulos’ karakteriyle tanınırlık kazanan Özgür Çevik, Alparslan Büyük Selçuklu’yla anlaşma sağladı. Şimdiye kadar birbirinden iddialı projelerde rol alma fırsatı yakalayan Özgür Çevik, Alparslan Büyük Selçuklu'da 'Bizans Komutanı Leon' karakteriyle dönüyor.

Alparslan Büyük Selçuklu’ya Yabancı Damat’tan şaşırtıcı transfer! Asıl macera şimdi başlıyor
Alparslan Büyük Selçuklu’ya Yabancı Damat’tan şaşırtıcı transfer! Asıl macera şimdi başlıyor
GİRİŞ 11.01.2023 11:47 GÜNCELLEME 11.01.2023 11:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yağmur Taylan ile Durul Taylan ikilisinin yönetmenlik koltuğunda oturduğu Yabancı Damat dizisiyle yıldızı parlayan Özgür Çevik’in yeni adresi belli oldu. Türker İnanoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği Erler Film imzalı Yabancı Damat’ta ilk oyunculuk deneyimini elde eden Özgür Çevik, Alparslan Büyük Selçuklu’yla el sıkıştı.

Kurtlar Vadisi takipçilerini sevinçten havalara uçuracak haber! Teşkilat’ın 2 ismi birden…Kurtlar Vadisi takipçilerini sevinçten havalara uçuracak haber! Teşkilat’ın 2 ismi birden…

Yabancı Damat dizisinin yanı sıra Kavak Yelleri, Avrupa Yakası, Leyla ile Mecnun gibi projelerde oyunculuk performansı sergileyen Özgür Çevik, Alparslan Büyük Selçuklu’yla bomba gibi dönüyor. Son olarak İyilik dizisinde oynadığı ‘Koray’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Özgür Çevik’in Alparslan Büyük Selçuklu’da hangi rolü oynayacağı netlik kazandı.

Senaristliğini Ali Doğançay’ın ve yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı Kaçış dizisiyle adından söz ettirmeyi başaran Özgür Çevik, Alparslan Büyük Selçuklu’da ‘Bizans Komutanı Leon’ karakteriyle bambaşka bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Son. 1 1 yıl önce Şikayet Et
    Selçuklu İslama büyük hizmetleri oldu ve İslam düşmanları hezimete oğratı en büyük mücadelesi ise batini şiialara karşı yapıldı bakıyorsun filmde şiilik propagandasını yapıyor
    Cevapla
  • rıza ban 1 yıl önce Şikayet Et
    düşman dediğin hepsi mi zayıf çiluz siskaduu... ula düşman da heybetlu olsun ki pizimki furdumi bize horon etmek kalsın daaaa
    Cevapla
  • yaramaz 1 yıl önce Şikayet Et
    kalitesizleşir.
    Cevapla
  • gül 1 yıl önce Şikayet Et
    mukemmel bir dizi iple cekiyorum
    Cevapla
  • selim ileri 1 yıl önce Şikayet Et
    severek izlediğimiz bir dizi. özgür çevik de diziye renk katacak. bölümleri sabırsızlıkla bekliyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?