Diriliş Ertuğrul'dan sonra geliyor! Arkanıza yaslanın ve sürprizle karşılaşmaya hazır olun

Diriliş Ertuğrul’un yapımcısı Tekden Film, Bir Fetih Ülküsü Kızılelma’yla izleyenleri tarihin derinliklerinde eşsiz bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. Dizi sektörüne apayrı bir renk katacak olan Bir Fetih Ülküsü Kızılelma, Fatih Sultan Mehmet’e dair bilinmeyenlere ve merak edilenlere ışık tutacak.

Diriliş Ertuğrul'dan sonra geliyor! Arkanıza yaslanın ve sürprizle karşılaşmaya hazır olun
Diriliş Ertuğrul'dan sonra geliyor! Arkanıza yaslanın ve sürprizle karşılaşmaya hazır olun
GİRİŞ 30.01.2023 09:09 GÜNCELLEME 30.01.2023 09:09
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul yapımcısından, tarih konulu dizilerle ilgilenenlerin ve geçmişe dair detaylı bilgiye erişmek isteyenlerin hoşuna gidecek bir proje geliyor. Tarihsel bilgi hazinesini genişletmekten keyif alanlar memnun edecek dizinin adı Bir Fetih Ülküsü Kızılelma olarak açıklandı.

TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu’da tam üç ayrılık birden! Teker teker gidiyorlarTRT1 Alparslan Büyük Selçuklu’da tam üç ayrılık birden! Teker teker gidiyorlar

Diriliş Ertuğrul’un yapımcısı Tekden Film, Kayı Obası beyi ve Süleyman Şah’ın oğlu Ertuğrul Bey'in hayat hikayesinin ardından bu sefer Fatih Sultan Mehmet’inkini anlatmaya hazırlanıyor.

Kamil Aydın’ın yönetmenliğinde çekimleri yapılacak olan Bir Fetih Ülküsü Kızılelma’da Fatih Sultan Mehmet’in yaşam öyküsü gözler önüne serilecek. Senaristliğini Ozan Bodur ile ekibinin üstleneceği Bir Fetih Ülküsü Kızılelma, TRT dijital platformunda seyircisinin hafızasından silip atamayacağı dakikalar yaşatacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 67
  • Ali Vural 1 yıl önce Şikayet Et
    Filmde ertugrul baş rolde munasib olur başkası olursa bakmam
    Cevapla
  • İsmail 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi oyuncu lar seçin ve hiçbir kadının orası burası açık olmasın sonuçta filim müslüman lari temsil ediyor baş rolde ünlü olmayan birini seçin bu role yakışan birini
    Cevapla
  • Mizah 1 yıl önce Şikayet Et
    Senaryolar berbat. Tarihi rezil eden adamların yaptığı filmler tutmaz. Öfkeli kızgın tipler bize ait değil. Müslüman merhamet sahibidir. İçi boş kabadayılık reyting yapmaz.
    Cevapla
  • Satranç 1 yıl önce Şikayet Et
    Kenan İmirzalıoğlu şart. Oynarsa reytingler füze gibi çıkar. Tam bu tür filmlerin adamı. Gerisi fasa fiso...
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Engin altan,süperdi.Gerisi hikaye,hepsi sahte yakışmıyo.Kızarken bile sahte geliyor.Kenan imirzalioğlu yakışır.Osman hikaye,selçuklu hikaye,gerçekçi deyil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu