FETÖ'den kriptolu yazışma uygulamaları üzerinden rüya içerikli 'umut' mesajları

Son dakika... Mersin'deki FETÖ operasyonunda örgütün aidiyet duygusunu pekiştirmek için mensuplarına kriptolu yazışma uygulamaları üzerinden rüya içerikli 'umut' mesajları gönderdiği tespit edildi.

FETÖ'den kriptolu yazışma uygulamaları üzerinden rüya içerikli 'umut' mesajları
FETÖ'den kriptolu yazışma uygulamaları üzerinden rüya içerikli 'umut' mesajları
GİRİŞ 11.01.2023 09:24 GÜNCELLEME 11.01.2023 09:31
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Mersin'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) güncel yapılanması içerisinde yer aldığı öne sürülen 15 şüphelinin yakalanması için şafak vakti eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığız tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamına örgütün güncel yapılanması içinde olduğu iddia edilen 15 kişi tespit edildi. Şüpheliler hakkında yakalama kararı çıkarılmasının ardından İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyon için harekete geçti. Şafak vakti 120 polisin katılımıyla gerçekleşen eş zamanlı operasyonlarda, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.   

RÜYA İÇERİKLİ 'UMUT' MESAJLARI 

Soruşturma kapsamında şüphelilerin, operasyonlarla zayıflayan örgütün, dağılmamak ve mensuplarının aidiyet duygusunu pekiştirmek için kriptolu yazışma uygulamaları üzerinden rüya içerikli 'umut' mesajları gönderdiği tespit edildi. Ayrıca, örgütün öğrenci yapılanmasında yönetici olduğu ileri sürülen bir şüpheli hakkında aynı zamanda 'terör örgütü PKK/KCK propagandasını yapmak' suçundan da soruşturma yürütüldüğü belirlendi. 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • Sami 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru, ancak rüyanızda görürsünüz. Geri dönün ve bu dini daha fazla örselemeyin, gerçi Allah ın Dini bundan zarar görmez, kendinizi kurtarın......
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH C.C bu Milletin ahını bunlardan alsın inşallah. Amin.
    Cevapla
  • zeki 1 yıl önce Şikayet Et
    hasan sabbahın cennet fedaileri
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Şeytani rüya..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rüyanızda görürsünüz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı