Alkolle oy alma çabası! Kılıçdaroğlu'ndan sonra bir alkol vaadi daha

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan sonra firari Cem Uzan da alkol vaadinde bulunarak oy almaya çalıştı. Cem Uzan, "Alkolde ÖTV sıfır olacak sıfır" dedi.

Alkolle oy alma çabası! Kılıçdaroğlu'ndan sonra bir alkol vaadi daha
Alkolle oy alma çabası! Kılıçdaroğlu'ndan sonra bir alkol vaadi daha
GİRİŞ 11.01.2023 18:44 GÜNCELLEME 11.01.2023 18:44
Bu Habere 181 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Ocak pazartesi günü sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. CHP lideri, alkollü içkilere yeni yılda yapılan zamlara tepki göstererek kendisinin iktidara gelme durumunda indirim yapılacağına işaret etti.

Alkol vaadiyle oy almaya çalışan Kılıçdaroğlu paylaşımında, "Alkollü içeceklere yapılan zamlar yıldırmadır, zulümdür. Devlet, bir hayat tarzını kuşatamaz, taciz edemez, rahatsız edemez. Devlet her hayat tarzını korur. 6 ay sonra vergileri yeniden düzenleyerek, çözeceğim önemli meselelerimizden biri de bu meseledir" ifadelerini kullandı.

CEM UZAN DA AYNI VAATTE BULUNDU

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından  hakkında kesinleşmiş 47 yılı aşan hapis cezası bulunan ve 2023 seçimlerinde aday olacağı iddia edilen firari Cem Uzan da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak alkol vaadinde bulundu. Alkole indirim vaadiyle oy almaya çalışan Cem Uzan, "Alkolde ÖTV sıfır olacak sıfır." dedi.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 181
  • Şafak 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir vergi yatlardan, Ferrari'ler den bile alınmıyor... Bizim ürettiğimiz bira, Onlarca ülkede 4 de bir fiyatla satılıyor...
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesela hangi ülkede bira kaç para ? Hele bi söylede gülelim
    Cevapla
  • Emr 1 yıl önce Şikayet Et
    Alkol bütün kötülüklerin anası bunda bahis yok fakat alışkanlıklar kolay bırakılmıyor , alkole yapılan bu aşırı zamlardan dolayı uyuşturucu kullanımı son 15 yılda ne kadar arttı bir zahmet bakın ve insanlar kaçak alkole yönelip ölüyor.Kimse k.bakmasin bu kadar zam çok fazla
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani kendi geldımı vergiyi sıfırlayacakmış artırmasından bunun için duâ edin çünkü ilk yapacakladı iş biz enkaz aldık zam yapmak zorundayız yalandan birşey olmaz zaten herşeyi kendi çözecek miş sen daha masayı çöz gerisi kolay ekrem senin ayağını kaydırmasa iyi
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Sarhoş beyni alkolle uyuşmuş bir şişeye kendini satacak rezillerin oyuna kaldılar.
    Cevapla
  • Şehmus 1 yıl önce Şikayet Et
    İçki içenlere saygı bekleyen kemal karabulut yılarca milletin taktığı örtüye neden saygı duymadınız saygısızlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir