AK Partili Resul Kurt'tan Sedef Kabaş'a sert tepki!

AK Parti MKYK Üyesi Doç. Dr. Resul Kurt, gazeteci Sedef Kabaş'ın "Saray rejiminin devamını istiyor musun, istemiyor musun?" paylaşımına, "Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalsın mı, kalmasın mı?" diyerek sert tepki gösterdi.

AK Partili Resul Kurt'tan Sedef Kabaş'a sert tepki!
AK Partili Resul Kurt'tan Sedef Kabaş'a sert tepki!
GİRİŞ 12.01.2023 10:48 GÜNCELLEME 12.01.2023 12:59
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Cumhur ve Millet ittifaklarının mücadele edeceği Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde her geçen gün tartışmanın tonu da artıyor. 

Gazeteci Sedef Kabaş, Türk halkının yüzde 52'sinin oyunu alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'çirkin' bir ithamda bulunarak, "Bu seçim o parti şu parti ya da şu aday bu aday seçimi olmayacak… Şuna karar vereceksiniz Saray rejiminin devamını istiyor musun, istemiyor musun?" paylaşımında bulundu.

AK Parti MKYK Üyesi Doç. Dr. Resul Kurt'tan ise Kabaş'ın paylaşımına sert tepki geldi.

Kurt, "Bu seçim o parti şu parti ya da şu aday bu aday seçimi olmayacak. Şuna karar vereceksiniz, bu devleti emperyalizme, FETÖ'ye, Soros'a, DHKP-C'ye HKPC'ye, PKK/HDP'ye, Yunana yem yapmak istiyor musun, istemiyor musun? Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalsın mı, kalmasın mı?" açıklamasında bulundu.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 37
  • Adalet Sevdalısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hedefimizde, teröristlerle, vatan hainleriyle iş birliği yapanların heveslerini kursaklarında bırakmak var.
    Cevapla
  • KASIM HOCA 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet işbirlikçilerle Sultan Abdülhamit'e o büyük insanın üzerinden tarihe geçmişe kültüre dine savaş açmış ve 5 sene de koca imparatorluğu permeperisan etmiş onlara mı teslim etmeyecek Resul KURT.Siz önce boş beleş maaş alan anlamadıği işte yönetim kurulu üyeliği yapan,merkez valisi gibi karısının yanında yatarak maaş alan yüzbinlerce haysiyetsize iş verin.Memleket böyle batıyor Kurt.Adalet adalet adalet.Toplumu din değil ADALET ayakta tutar.Binlerce uyduruk kadro ve binlerce görevden alındı bahanesiyle.......eteğinin yanında yiyip içip nemalanan terbiyesizleri işten el çektirin.Ülke böyle batıyor. Millet vatana millete düşman oluyor birilerinin sayesinde
    Cevapla
  • Ülkesini seven 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen bilmeden oturduğun yerden yorum yapma ben CHPyötiminde için çalışan biri olarak geldi bak bakalım zihniyet nasıl olur .evinde oturan altında belediyenin tahsis ettiği araba olan memur müdür kaçta kişi var işede gelmmiyen bunlar .sizlerin rahatsızlığı Erdoğan gitsin Türkiye cumhuriyet batsın bizleri ingikizler Fransız sömürgesi yönetsin bunu istiyorsun .Erdoğan gider 6 li masa annenin babanın ne maaşını ne ikramiyesini öder .aç kalır bu ülke sizin cahil insanlar .yüzünden bu memleket yılardır çekti bu dan sonra buna bu gençlikte anne babalarda izin ver mez .2023 millete cevabını verecek 6 li masaya
    Cevapla
  • koca yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Amerika Beyaz Saray, Rusya Kremlin Saray, İngiltere Buchinhang Sarayı, Fransa Elysaa Sarayından yönetilirken kimse ses çıkarmıyor hele hele İngiltere Krallıkla yönetilirken Ey İngilizler Siz kukla bir Başbakan mı seçeceksiniz yoksa krallığı devirecek misiniz demezken halkın oylarıyla gelen bir Cumhurbaşkanına Saray yönetimi denilmesi olsa olsa bu topraklara girmiş sömürgeci bir zihniyetin beyinleri köleleştirmesinden başka bir şey değildir.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    cukkadanak oturmuş.Bunların Cumhuriyet diye devlet diye bir derdi yok.Varsa yoksa kör ,sağır ve dilsiz olmuş ideolojileri.
    Cevapla
  • Ev Sahibi 1 yıl önce Şikayet Et
    Sedef Kabaşın ABD vatandaşlığı var mı? Yada başka bir ülkeye ait bir çifte vatandaşlığı var mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler