Son Dakika: Çanakkale'de 3.9 büyüklüğünde deprem!

Son dakika haberi... AFAD, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Adalar Denizi'nde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

GİRİŞ 12.01.2023 13:01 GÜNCELLEME 12.01.2023 13:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Adalar Denizi'nde 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

Deprem, 13.45 km derinlikte gerçekleşti.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Asıl deprem borsada oluyor 15 gündür. chpkk kemal maniplasyon yaptı bankası işbank ve yatırım hainleri hükümeti yıpratmak ky nin damarına damarına basarak hisselere satış koyuyor. Reis borsamıza yatırım yaptık eğer dolar faiz ve enflasyon gibi kaybedersek yemin olsun akparti de kaybedecek hükümet düşecektir U Y A R I Y O R U Z... kemal haini ve finan kaynağı işbanka acil devlet el koysun yoksa millet iktidara tekmeyi koyacak...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?