Altılı masayı zora sokacak anket sonuçları açıklandı! Vatandaşlar her şeyin farkında

Areda Survey'in Aralık ayında gerçekleştirdiği anket çalışmasında altılı masaya ilişkin dikkat çeken sonuçlar çıktı.

Altılı masayı zora sokacak anket sonuçları açıklandı! Vatandaşlar her şeyin farkında
Altılı masayı zora sokacak anket sonuçları açıklandı! Vatandaşlar her şeyin farkında
GİRİŞ 14.01.2023 12:25 GÜNCELLEME 14.01.2023 12:26
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Areda Survey Araştrma şirketinin 27-29 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleştirdiği anket sonuçlarına Haber7 ulaştı. Anket sonuçlarında Muhalefet bloğunun oluşturduğu altılı masaya ilişkin çarpıcı sonuçlar yer aldı. 

ADAYLIK KONUSUNDA CHP İLE İYİ PARTİ ARASINDA ÇATIŞMA VAR MI?

Areda Survey'in 26 ilde toplam 2000 kişiyle gerçekleştirdiği anket çalışmalarında son günlerde karşılıklı atışmaların alenen basına yansıdığı altılı masa ilişkileri soruldu. Ankete katılanlara sorulan "Sizce Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda CHP ile İYİ Parti arasında bir çatışma var mıdır?" sorusuna katılımcıların yüzde 64,3'ü evet, yüzde 35,7'si ise hayır cevabını verdi. Çıkan sonuçlara göre vatandaşların büyük bir kısmının CHP ile İYİ Parti arasında bir çatışma olduğu yönünde fikir beyan ettiği anlaşıldı.

AKŞENER CHP'NİN İÇİŞLERİNE KARIŞIYOR MU?

Ankette sorulan diğer bir soru da son günlerin en çok tartışılan konularından biri olan 'İçişleri' meselesi oldu. Saraçhane'de yaşanan olayların ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “partiler birbirlerinin içişlerine karışmamalıdır” şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. Katılımcılara "Sizce İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP’nin içişlerine karışıyor mu?" sorusu yöneltildi. Ankette çıkan sonuçlarda soruya cevap verenlerin yüzde 63'ünün 'Evet' diyerek Akşener'in CHP'nin içişlerine karıştığını düşündüğü ortaya çıktı. Katılımcıların yüzde 37'si ise bu soruya 'Hayır' şeklinde cevap verdi. 

KAYNAK: HABER7
Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 89
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne masa ama. Masa dagilsa zil takip oynayacakmksiz. Keske masa vatansever devletin hakkini koruyan batiya karsi dik duran cozum onerileri sunan caliskan tiplerden olusan koltuk kavgasi yapmayan liderlerden olussa da bizde zil takip oynamasak. Kendilerine hayri olmayanlarin bu millete verecegi ne var
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Masa dağılsa zil takıp oynayacaksınız ama nafile.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Galiba sende kalp krizi geçirirsin gibi
    Cevapla
  • Sır çözüldü 1 yıl önce Şikayet Et
    Zil takıp oynadığımız falan yok. Bu 6lı masa kendi kendini imha etmek dış güçlerin apartlartlığını yapmak için kurulan bir zümredir. Yok Tayyip Erdoğan gitsinde ülke batarsa batsın yok Erdoğan gidince kurtuluruz falan filan. Yaptıkları başka iş güç ve proje de yok. Kusura bakma
    Cevapla
  • Bay Kare mollaoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    7 li masa oldunuz, 7. si h a b e r 7 Günde 10 haberin 6 sı, 6 lı masa. Bunun başkalarıda farkında bilesiniz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Okey oynarken batak oynamanın kurallarını konuşanlar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeyi mahvettiniz, sizin de tek umudunuz orada bir fitne çıkması, yazık ülkemize!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı