Evde silahını temizlerken kendini vurdu

Kocaeli’de arkadaşıyla beraber vakit geçirdiği ikamette silahını temizlemek isteyen bir şahıs, tabancanın ateşlenmesiyle kendi omzunu yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralı, tedavi altına alındı.

GİRİŞ 15.01.2023 00:57 GÜNCELLEME 15.01.2023 10:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, İzmit ilçesi Kozluk Mahallesi Övül Tezişler Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı apartmanda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, O.S. isimli şahıs dördüncü kattaki dairede arkadaşıyla bir araya geldi. O.S.’nin tabancasını temizlediği esnada silahın ateşlendiği ve kendi omzunu yaraladığı öğrenildi. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı, sağlık ekiplerince ambulansa alınarak Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • feminist 1 yıl önce Şikayet Et
    HELAL OLSUN adam iyi nişancıymış. lakin ben başka bir yerini vurmasını beklerdim. iki bacak arasındakini mesela. rahat edecekti dünya ahirette.
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    yalan ve hemde kuyruklu yalan. ruhsatsız silaha adam gibi ceza verilmediği sürece böyle olaylar olmaya devam eder.
    Cevapla
  • İş yerim 1 yıl önce Şikayet Et
    Akıl olsun ona ne silahi
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Neymiş silahlarla oynamıyormuşuz! Temizlik yapılan silahın içinde mühimmatın işi ne? Ayrıca iyi bir silah kullanan o kadar yakın mesafeden hedefini 12 den vurur. Tavsiyem o ki silah kullanmayı bıraksın, çünkü kullanmasını bilmiyor.
    Cevapla
  • Ankaralı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim kaldırmadan önce dolumu boş mu niye bakmıyorsunuz ayrıca dolu silahla amacınız nedir Kolluk kuvveti filan mısınız o mermi silahla bulunmadığı sürece namluya sürülmediği sürece zararsız metal yığını
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti içinde neler oluyor?
Valilik günlerdir uyarıyordu! Ankara'da kuvvetli yağış sonrası altyapı çöktü