Gültekin Uysal'dan Kılıçdaroğlu'nun adaylığına tam destek!

Aday tartışmaları yaşayan 6'lı masada her gün yeni bir gündem baş gösteriyor. Son olarak, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, katıldığı bir canlı yayında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası adaylığına açık biçimde destek verdi.

GİRİŞ 15.01.2023 04:13 GÜNCELLEME 15.01.2023 04:19
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

2023 seçimleri için geri sayım sürerken kamuoyu 6'lı masanın kriz, kaos ve belirsizlik vaatleri ile birlikte Cumhurbaşkanı adayının kim olacağını konuşuyor.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın Kılıçdaroğlu'na yakın durduğu bilinirken, Uysal "Akşener masaya Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş gelirse biz hayır demeyiz dedi, Kılıçdaroğlu gelirse siz hayır der misiniz?" şeklindeki bir soruyu yanıtladı.

"EN KUVVETLİ ADAYLARDAN BİRİSİ KEMAL KILIÇDAROĞLU"

Habertürk TV'de canlı yayında soruları cevaplayan Uysal şunları söyledi; 

"Türkiye'de ana muhalefet liderinin bu potansiyeli taşımasından doğal ne olabilir. Bunu ifade ederken de bir özel angajmanımız da yok. En kuvvetli adaylardan birisidir Kemal Kılıçdaroğlu." 

"ADAY MASADAN ÇIKMALI"

Gültekin Uysal "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a ne dersiniz?" sorusuna verdiği yanıtla iki ismi veto etti.

Uysal, "Siyasi parti liderlerinin aday olması birinci öncelikli tercihimizdir. Doğru olandır. Aday masadan çıkmalıdır. Bu düşüncemi de bugün söylemiyorum. Doğru olduğu kanaatindeyim." dedi.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • Hayvan sever 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kim
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    boyundan utan demokrat parti ismine yazık. gidip chp şakşakçısı olmak neye kime hizmet ettiğinin göstergesidir
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Milletvekili olsunda Türkiye yansın umurundamı !!! Olmaz ağa bu teşkilattan inanın hiç bir halt olmaz.. duruş diye birşey yok.
    Cevapla
  • Hakan Ş 1 yıl önce Şikayet Et
    6 li masa da "küçükler" Aslında bunların gerçek adları "ETKİSİZ" DAHA ÖNCE HALK SEÇEMEN OYU ALMAMIŞ bu ETKİSİZLER diğer 3 parti İYİ,CHP,SAADET, için ne anlam ifade ediyor? 6 masanın C.B. adayı onların OYU ile belirlenecek DOLAYISI İLE HALK OYLARI (0) sifar ama 6 lı masada ki C.B. SEÇİM OYLARI %50 işte bu %50 ETKİLERİNE KARŞILIK C.B. Eş başkanlığında EŞİT HAKLAR hatta EŞİT BAKANLIK ve M.V. Koltuğu istiyorlar ve 6 lı masadan CHP 6 da 4 Oy ile BEN C.B.ADAYIYIM diyecek. Ya masa dağılsa NE dağılma sa ne! BİRİLERİNİN HESABI BAŞKA AMACI BAŞKA Artık O 3 parti içlerine düştükleri bu ÇUKURDAN çıkamazlar Alınlarına yapışmış BU LEKE İLE YOK OLACAKLAR
    Cevapla
  • Yorumsuz yorum 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorumları yapanlar: Menderes' i ne kadar biliyorsunuz,S.Nursi kimdir amacı nedir.Hizmeti nedir.?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta peş peşe patlamalar! Askeri üsse hava saldırısı düzenlendi
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar