Yok artık dedirten sahtekarlık! Sahte dişçi inşaat işçisi çıktı

İstanbul'da Rıdvan K., bir tavsiyeyle dişçi Murat'ı evine çağırdı. 10 bin lira verdi, dişleri daha kötü oldu. Sahte dişçinin Ferhat B. adlı inşaat işçisi olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin 5 yıla kadar hapsi isteniyor.

Yok artık dedirten sahtekarlık! Sahte dişçi inşaat işçisi çıktı
Yok artık dedirten sahtekarlık! Sahte dişçi inşaat işçisi çıktı
GİRİŞ 18.01.2023 08:31 GÜNCELLEME 18.01.2023 09:46
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İstanbul'da akraba önerisiyle eve çağrılan diş doktoru inşaat işçisi çıktı.

Geçtiğimiz yıl, diş ağrısı yaşayan Rıdvan K. (44), akrabasının önerdiği dişçiyi aradı. Rıdvan K.'nın Şişli'deki evine diş tedavisinde kullanılan aletlerle birlikte giden "Doktor Murat", Rıdvan K.'ya bir dizi işlem uyguladı. Ardından da 10 bin lira ücret aldı. Ancak Rıdvan K.'nın rahatsızlığı geçmedi.

Tedavi ve doktor ile ilgili şüpheye düşen Rıdvan K. yaptığı araştırmada Doktor Murat'ın, adının Ferhat B. (40) olduğunu, mesleğinin ise doktorluk değil inşaat işçiliği olduğunu öğrendi.

Büyük şok yaşayan Rıdvan K., Ferhat B. hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Şikâyet dilekçesinde kendisini Murat olarak tanıtan Ferhat B.'nin yaptığı işlemlerden sonra dişlerinin daha kötü olduğunu, 10 bin lira ödeme yaptığını söyledi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında şüphelinin ifadesine başvuruldu. Ferhat B. ifadesinde şikâyetçiyi tanımadığını ve herhangi bir diş tedavisi uygulamadığını ileri sürdü.

5 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Soruşturma neticesinde şüpheli Ferhat B.'nin suçtan kurtulmaya yönelik ifade verdiği ve üzerine atılı "yetkisiz hekimlik" suçunu işlediği göz önünde bulundurularak 5 yıla kadar hapsi istendi. İddianame İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Şüpheli önümüzdeki günlerde hâkim karşısına çıkacak.

Sahte doktor skandalı! 6 yıldır ameliyat yapıyorSahte doktor skandalı! 6 yıldır ameliyat yapıyor

'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz konuştu: Bir kez dikiş yaptım  'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz konuştu: Bir kez dikiş yaptım

Bir sahte diploma skandalı daha! Üniversite hastanesinde 11 yıl çalışmışBir sahte diploma skandalı daha! Üniversite hastanesinde 11 yıl çalışmış

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • sezayi 1 yıl önce Şikayet Et
    dua et inşaat işçisi çıkmış çekiç -spirel taş gibi alet edavattan anlar.ya hafriyatçı olsaydı.
    Cevapla
  • Burası Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Başka söze gerek yok...
    Cevapla
  • VATANDAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde adet hasta diş doktorunun muayenehanesine gider . doktorun eve gelmesi zaten sahte olduğunu ele veriyor. Bence bilerek tavsiye üzerine çağırdı tedavi sonuç vermeyince parasını sahte doktordan geri istedi verdiği parayı geri alamayınca da ifşa etti.
    Cevapla
  • Deli Dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında böylelerin şikayetini dahi almayacaksınız. 10 bin liraya ne vadetti. Porselen diş mi? Uyanık seni.
    Cevapla
  • sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    abi iyi komprosörle gelmemiş adam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...