İstanbul merkezli 10 ilde FETÖ operasyonu!

Fetullahçı Silahlı Terör Örgütüne yönelik İstanbul merkezli 10 ilde 44 şüphelinin yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenlendi.

İstanbul merkezli 10 ilde FETÖ operasyonu!
İstanbul merkezli 10 ilde FETÖ operasyonu!
GİRİŞ 18.01.2023 09:17 GÜNCELLEME 18.01.2023 09:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) güncel faaliyetlerine yönelik hakkında gözaltı kararı çıkarılan 44 şüphelinin yakalanması için İstanbul merkezli 10 ilde operasyon düzenlendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanma talebiyle ifade veren şüpheli B.Ç'nin beyanları, teşhisleri ve dijital materyallerinin incelenmesi sonucu yeni bir soruşturma başlatıldı.

Bu soruşturma kapsamında FETÖ'nün güncel faaliyetlerine yönelik İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir, Hatay, Gaziantep, Niğde, Zonguldak, Kütahya ve Van'da toplam 44 şüphelinin yakalanması ve suç delillerinin ele geçirilmesine yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • emek 1 yıl önce Şikayet Et
    fetöşcüler. sizin devletten ve milletten çaldığınız paraları fetöş akın ipeğe, kadim gezgine ve böylelerine verip onları zenginleştirdi. onlara şirketler kurdurdu. onların önceden neleri vardı. bu paralarda sizin hakkınız var. neticede bunlar sizin devletten ve milletten çaldığınız paralar ile bir sürü şirketler kurdular. o şirketleri yağmalayın. o paralarda sizin de devletten ve milletten çalmak çırpmak ile emeğiniz var.
    Cevapla
  • haşhaşiler 1 yıl önce Şikayet Et
    fetöşcüler. fetöşünüz gebermiş. zavallı fetöşcü haşhaşiler. fetöşü mustafa özcan zehirlemiş. yerine geçmek için. cia destekli mustafa özcan.
    Cevapla
  • Türkoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetö ve pkk terör örgütlerinin asıl militanları mecliste, önce onlardan başlayın toplamaya.
    Cevapla
  • sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    yahu fetö parti kuruyor mecliste milletvekilisi var kamunun her yerinde üst makamdalar belediyeler tamamen ellerine geçirmişler bizimkiler de garip guraba sözde fetöcü yakalıyorlar ben böyle bir acı görmedim
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    secim agzi iyicene azittilar icerden cikanlar kampanya anlatir.gibi ev ev geziyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!